vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Googli sam malo u međuvremenu navodno postije taj ,M10x 1 i UNF 3/8-24
Pa sam nisam siguran , munaciar me upozorio na taj problem . Ne znam ništa dok ne vidim predkomore
E moj Puknuti, kad tebe nekaj svrbi ........Jel može netko potvrditi navoj na golfovim grijačima .
Po mom mjerenju M12 x 1.25?
golfov jeste kraći ali postoje "brzi/spori" i jedni i drugi, ako ti sta taj podatak znači........naravno postoje i njima pripadajući releji takođe "brzi/spori"......golfov je kraci i brze zagreva dok opelov je malo duzi i sporiji. golf 10sek opel 20sek dok se usija skroz.ako ti sta taj podatak znaci a mislim da hoce
ne možeš naći odgovarajuće matice? (ma može yebeš maticu) možda bi bolje odgovaralo zbog dubine ulaska grijača, da je u komori samo najtanji dio garavog......po mogućnosti nađeš neki koji nije zagaravio mm):E super , sad još samo na ebaju naručim kineski ureznik .
E super , sad još samo na ebaju naručim kineski ureznik .
O tome sam razmišljal na nivou zajebancije , pada mi na pamet samo dekopresor o motorke , a to ne podnaša protok .A da ti njemu na poklopce forkomora instaliraš dekompresor?
Neće li se narušiti oblik vihorne komore ubacivanjem stranog tijela (grijača) u predkomoru ?
Krivo razmišljaš savo .
Zašto ti njima vjeruješ da su oni baš napravili najbolji oblik komore ?
Možda s grijačem poboljšam performanse i izgaranje .