malo veći servis: karike(kobelschmidt),strojna obrada sjedišta ventila i glave novi ventili i dizne i sve brtve sa semerinzima i motor ko novi
djelovi su malo problem ako oćeš čisti deutz većinom ljudi stavljaju od torpeda(djelove rade i srbi,turci..)a postoji i ta mogućnost da u nekim trgovinama naručis dijelove iz njemačke a opet neke stvari poput lamele , hidr.gumica ... možes riješiti odnosno dati napraviti kod hrv.proizvođača koji se dotičnom poslom bavi...
moj traktor je 75.g.(išao provjeriti u knjižici) kak sam rekao 1vl
kaj se tiče npr.tog deutza kojeg si išao gledat već imam osjećaj da je čudan,jesi li provjerio u knjižicu vozila usporedi broj šasije....(mada se sve može sredit),može biti svašta prednji kraj od deutza zadnji od torpeda ako je neko nest kemijao
teško moguće kaj je mijenjana orginal Bosch pumpa sa rikijem ,,e sad koji je razlog ima ih 100
čudno kaj remen 'cvili' možda nije remen nek turbina hlađenja,alternator .....
brzine se moraju lako mijenjat sa dlanom ruke metneš u prvu sa prstima je spustiš u drugu i opet tako ponovno u 3 i 4 br s time da držiš udesno ručkicu mijenjača
brzine je moguče mijenjati i bez kuplunga to kažem zato da shvatiš kak idu lako...
nesmije dimit,kakav je dim?? stavi u 4brzinu mora krenut i ne mučit čak i ne dimit motor
dok je sve u redu i motor zdrav.........
ima jos tih stvari kod kupnje šta sve treba paziti ,pa stoga za tvoje dobro uzmi se nekog ko se stvarno kuži i nebi trebao imati problema kasnije s traktorom
ako slučajno naletiš na onaj pravi vjeruj da ćeš imat vrhunski traktor, ja deutz nebi mijenjao za novi novcati imt539 ili nekog kineza ili tak nesta...
neznam više kaj da napišem
,,samo pitaj ako ti nema druge