Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Mjenjač je dobar, bolji nego na Torpedu 6006 (koji ima 4 cilindra).
Motor? 57 ks ima jedino ak je motor 913 serije. Trebalo bi to biti dobro, samo skupo za popraviti (mjenjač), jer je to rijedak model pri nama.
KHD a motor vodeno hlađenje mislim da su ova dvojica osnivača umrla prije pojave vodenjaka koji se pojavil kad su počeli raditi Deutz-a za Afrikanere .:icon_fU:
Njemačka tvornica je radila zračnjake ali samo za afričko tržište je radila vodom hlađene motore stari traktori su imali znak rakete i oznaku KHD pa mi malo čudno kad na DF vidim tu oznaku a motor žabar (ili kinez)
Evo da se malo pohvalim, danas smo počeli generalku na deutzu. Danas sve rastavljeno očiščeno, sutra vozimo cilindre na obradu, gore ide sad prva specijala.
Kolega Virtus slagal sam jedan motor dok je Masiva bila kod benzinske (izgorenog Peveca) jedino sam karike kupil kod Tota (indijske) sve ostalo u Masivi onda im kvaliteta dijelova bila ok a sad neznam .