Krumpironja
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Svi 2010
- Poruka
- 4,083
Ako si sprema dat 34tkn za tomo vinković onda barem uzmi 30ks ovi sa jedan cilindar nebi ne gledo, dimenzije su skoro iste
Ak te zanima Prijavite se na FacebookNe, malo vrta, i vjerojatno bi se par susjeda javilo za vrtove, i to je to. Usluge nebih radio.
Nebi dvoklipca, onda bi bilo ono, pa zašto nebi zaradio koju kunu sa njim kad je jak .....Ako si sprema dat 34tkn za tomo vinković onda barem uzmi 30ks ovi sa jedan cilindar nebi ne gledo, dimenzije su skoro iste
vozil sam imt 540 raspušten do cca 2600-2800 (išla kazaljka preko brojeva).to ide bez veze. lik koji sa njime radi tako radi godinama i motoru nema nikakvih problema.jedino spucaju šerafi na diferencijalu koji drže tanjurasti.jednom davno, dok sam bil mlad, sam si otvoril tak na pumpi svog vladimirca...kak je išal, kak je fućkal...kak je klipnjača probila blok i usput prošla kroz boš pumpu...
otad se vozim na tvorničkim postavkama...🤭
Fiat motor je gore?neznam kako na 533 izdrži pumpa (klipna). i lanac.ako lanac na starim mercedesima je navodno dugo držal onda bu i na traktoru držal. ovaj 540 je imal roto pumpu. na ovom mom 540 sto više gasa daješ motor prima gas sve bolje.