Napravi kočnice u prednjim kotačima. To ti jedino može pomoći ak nećeš dupljaka.Vjerojatno bi, ali probao bih radije nešto drugo, prikladnije...
Napravi kočnice u prednjim kotačima. To ti jedino može pomoći ak nećeš dupljaka.Vjerojatno bi, ali probao bih radije nešto drugo, prikladnije...
Kvalitet..preciznost.završna obrada..izlazna kontrola.To su stvari koje današnji djelovi nemaju.Trebam malo podrobnije objašnjenje 😘
Kad ti se dogodi ovo sa slike motor više ne koči.Trebam malo podrobnije objašnjenje 😘
Trebaš dupljaka,amen..Kako se to reflektira na moje skijanje po travi...
Samo nam ti fališ da nam sreču kvariš.Kad ste vi dva u tandemu onda vam nema para.
Znaci kad malča istovremeno koči na prednje kotače da ne prokližu zadnji tj. da ga ne potjera.
Kako?
Koje gume da stavi?- od kros motora
Zato jer ja mislim da bi se kod kočenja prednjima kotačima vršilo nepotrebno opterečenje na centralni bolcn kad bi se stalno, a nepotrebno koristilo.A zakaj ih uipće isključivati?
Kočnice na prednjim kotačima sigurnosti doprinose više od ičega.
A kaj misliš da je teži traktor laķše zadržati niz brijeg nego lakši?Tv mi je veliki trošak i traktor i drugi malčer. Mislio sam da će poslužiti neki stariji tip Njemca sa oko 50 ks i dosta velikom masom umjesto ursusa. Ako to nije rješenje, onda moram prodati ursusa pa do miriti za nekog 445dt ili nešto sl