Ima ga i moj šogor. Fenomenalan traktor za "sirotinju". U smislu da nije šminka, a služi odlično. Zasad.Brat je zimus uzeo Fiat Agri 90-90 pet klipova motor, ekstra traktor baš. Sinhroni mjenjač a nema ništa elektronike....
Ima ga i moj šogor. Fenomenalan traktor za "sirotinju". U smislu da nije šminka, a služi odlično. Zasad.Brat je zimus uzeo Fiat Agri 90-90 pet klipova motor, ekstra traktor baš. Sinhroni mjenjač a nema ništa elektronike....
Niz brijeg uvjek u brzini,nikad na kočnici.Ali sam siguran da 4 kotača bi kočila više nego dva pri spuštanju niz taj dol sa podignutim malčarom.
Tamo di se spustim sa U 445 bez prednjeg pogona da Deutzom ne mogu. Pričam o malo exremnijim nizbrdicama. Deutz je teži cca 1500 kg od Unija. Kad se upali prednji pogon na Deutzu onda je to druga priča, tad se i prikolica sa 3-4 metra drva po tom istom putu spušta bez problema.Mi uspoređujemo teži i lakši, ne spominjemo prednji pogon
Zanemarivo. Koliki je teret na bolcn prednji utovarivač ili utezi naprijed.... Zato jer ja mislim da bi se kod kočenja prednjima kotačima vršilo nepotrebno opterečenje na centralni bolcn kad bi se stalno, a nepotrebno koristilo.
I kad zakočiš prednji kraj ide naprijed - ono prek glave!.... a u rikverc dolje.
.............