Jesu, prodali su ju jeftino, ali sto je tu je...
Licencu sigurno nisu htjeli dat nikome, tako da je ovo bio jedini izbor...
Ako oces jeftini MF, kupis IMT, ako oces jeftini Deutz, kupis Torpedo, ali ako oces jeftini JD, kupis jeftini JD, sto je po meni puno bolje rijesenje, nego nesto licencirano...
A sto se tice elektronike u vozilima, Sto mislis, zasto vozim ladu, i zasto cu poslije te lade voziti drugu ladu, i poslije nje trecu ladu, (ako ih bude za kupiti)? Bas zato sto od elektronike imaju akumulator, anlaser i alternator. Ventilaciju u kabini necu racunati, jer ona radi-ne radi... Tu su i neizostavna svijetla
Evo stari ima Megane 2 i taj auto mi se gadi, ali kad mi lada nije dostupna vozim ga, zasto ne, ali da se mene pitakupio ga nikad ne bih.
Ovi Ratarkovi kolege, to su oni sto se okrecu s vjetrom, ali ja sam rekao davnih dana da od elektronike u autu ne zelim nista, ili ako mora biti, onda minimum minimuma... Elektronika je pokvarila aute!
Sto se tice "struje" u traktorima. EHR je kao bogom dan, prednja vuca na prekidac, kardan an prekidac i slicne djidje, ali kad mi tamo stavi kompjuter koji mi racuna koliko trosim u sekundi pri tom i tom opterecenju, koji mi pokazuje da mi tocak proklizava (kao da sam ne vidim), koji mi pisti kad je rezervoar prazan i neke tamo navigacije vrazje matere... To ne zelim u traktoru ni vidjeti. Lijepo je to imat, ali ja se jos uvijek tome protivim... Jedno je komfor, a jedno je pretjerivanje...
Sto se ovog jeftinog JD tice, mislim da on cak nema ni osnovne stvari u sebi, sto ga cini samo jos jednim istocnim traktorom, ali taj traktor ima jednu veliku firmu iza sebe tako da bih mu dao svoj glas odmah.
Ne znam kakav je iznutra, no vjerujem da je bar 5-6 puta bolji od bilo kojeg traktora u istom cjenovnom rangu
Za te novce ne vidim da mozes kupiti ikoji bolji, a novi traktor iste ili slicne snage...