Daj neku cijenu,susjed bi mozda kupio traktor?Ima mala rupica-iberlauf na tom mjeraču/čepu di se naljeva ulje,jesi provjerio ulje koliko ga ja bilo nakon sto ga je izbacao?ako se intenzivno radi sa hidraulikom hoce on to malo mastiti,na mom se radi o par kapi,taj duguljasti čep mora biti normalo pritegnut.
Stvar je u tome da ste vjerojatno ostavili taj regulator(ventil u međupoložaju)pa je pumpa tjerala kud treba i netreba,meni isto ako do kraja ne odvrnem ventil pumpa tereti motor,to budes teško podesio na prazno jel hidraulik mora biti opterećen da vidiš kad spušta i diže težinu.
Prikopčaj nešto na hidraulik i podešavaj sve ti se svodi na to da odvrneš ili zavrneš taj ventil,sad da me ubiješ neznam točno u kojem se smjeru mora okretati za kipu a u kojem za hidraulik,radio sam to ljetos jednom zbog utovarivača za gnoj.
Uglavnom prikopčaj nesto teze ili nek netko stoji na hidrauliku i podesavaj, imas poziciju da drzi hidraulik kako ga podesiš i ako vrtis dalje zadrzava hidraulik u tom polozaju i prebacuje na kipu.
Nisam ni ja znao odmah,upustva mi se nije dalo čitati,sjednes na traktor i podešavaš.
Inače 454 ima hidraulik jak ko bik,kako se kaze
na utovarivaču za gnoj pri kretanju digne prednji kraj u zrak kao od sale ako ga zabiješ pre duboko.