Imam problem s hidraulikom.
Najme kada je ulje hladno hidraulika radi normalno, sve funkcionira.
Kada se ulje zagrije (lagano) počinju problemi sa podizanjem hedera, a kada se ulje zagrije (vruće) Više ništa ne radi dok se ne ohladi ili zgusne.
Kaka je ulje vruće rijetko je kao voda, koristim hidrol hd 46 od ine.
Imali tko kakvih sličnih iskustava ? Hvala.
promjeni ulje i po mogučnosti stavi gušče 68
Jesam već 2 puta ove sezone, a jel bi 100 bilo pregusto ?
Imam problem s hidraulikom.
Najme kada je ulje hladno hidraulika radi normalno, sve funkcionira.
Kada se ulje zagrije (lagano) počinju problemi sa podizanjem hedera, a kada se ulje zagrije (vruće) Više ništa ne radi dok se ne ohladi ili zgusne.
Kaka je ulje vruće rijetko je kao voda, koristim hidrol hd 46 od ine.
Imali tko kakvih sličnih iskustava ? Hvala.
Provjeri pritisak sa pumpe.Vjerovatno je on gotova.
Pumpa je zupčasta, i nema nimalo lufta, sve gumice dihtaju, nigdje ne slini.
A koliki bi pritisak trebao biti i kak ga na kombajnu izmjerit ili da ju nosim majstoru.
Problem je kod Fahrovog silokombajna (tip 500). Namotaje ispod lijevog noža travu, dok je ispod desnog normalno. Nakon svaka dva retka namota toliko trave da se posao mora obustaviti da očistim. Šta je uzrok, kako riješiti problem??
Ako ovo nešto znači, traktor je IMT 558.
Pumpa je zupčasta, i nema nimalo lufta, sve gumice dihtaju, nigdje ne slini.
A koliki bi pritisak trebao biti i kak ga na kombajnu izmjerit ili da ju nosim majstoru.
narode,kaj mislite o kombajnu FAHR M88 S,dal se to isplatit kupit i dal bi to moglo brat kukuruz??HVALA
ako je kombajn dobar i sve ispravno je to prava stvar. ali po mome samo za žito, jer mislim da je 80 konja premalo za 4-redni kukuruzni hedar
ja sam mislio troredni adapter bez tarupa,ja mislim da bi to trebalo ic
Imam Fahr 500 silokombajn. Uzet je sa kratkom cijevi, tada je radio normalno. Tu cijev smo produžili za 1 metar, sada neće da izbacuje silažu, zaustavi se pri vrhu i gore se nakuplja. U čemu je problem, kako se može riješiti?
Kaj kombajn ?Zna li neko razliku izmedju fahra 1002 i 1080?