L
Luka.
Guest
ali fora je u tome da frendu s istim modovima sve radi za 10
neznam i kod mene je bilo tako.Luka. kaže:ali fora je u tome da frendu s istim modovima sve radi za 10
zaboravio sam napomenuti još jednu stvar,jako velike veze ima i grafička,ako je slabija osjeti se dosta razlika baš na tim autopilotimabrzimedvedicka kaže:neznam i kod mene je bilo tako.Luka. kaže:ali fora je u tome da frendu s istim modovima sve radi za 10
ima ti vezi i koju imaš verziju ls-a,njemačku ili englesku.jedan moj frend ima orginalnu igricu i kod njega radi sve savršeno,nema problema ni s čim,ni s balama,ni silažom ništa.ja bi isto najradije naručio orginal i to je onda to
ma onda ču igrati ovako kako sam i dosada igrao. imao je moj bratič isto orginal igru ali nisam sprobavao ništa jbgbrzimedvedicka kaže:zaboravio sam napomenuti još jednu stvar,jako velike veze ima i grafička,ako je slabija osjeti se dosta razlika baš na tim autopilotimabrzimedvedicka kaže:neznam i kod mene je bilo tako.Luka. kaže:ali fora je u tome da frendu s istim modovima sve radi za 10
ima ti vezi i koju imaš verziju ls-a,njemačku ili englesku.jedan moj frend ima orginalnu igricu i kod njega radi sve savršeno,nema problema ni s čim,ni s balama,ni silažom ništa.ja bi isto najradije naručio orginal i to je onda to
i to je točno,a i nije užitak ako se igra s autopilotomCHlas kaže:autopilot ................. joj i vi !!!!!! cccccccc ! šta vam je toliki problem prikvačiti mod : claas owersize !
to je puno veće od gigant 1400 ! u sekundama se njiva završi ! i na kombajn ( stari ) cllas lexion 600 stavim heder onaj od 22 m ! ne orem ! a imam jako veliku sijačicu ! to vam je sve u sekundama gotovo ! a autopilot mi samo pare troši !!!!!!
ali nije uzitak igrat ni sa tako velikim strojevima....brzimedvedicka kaže:i to je točno,a i nije užitak ako se igra s autopilotomCHlas kaže:autopilot ................. joj i vi !!!!!! cccccccc ! šta vam je toliki problem prikvačiti mod : claas owersize !
to je puno veće od gigant 1400 ! u sekundama se njiva završi ! i na kombajn ( stari ) cllas lexion 600 stavim heder onaj od 22 m ! ne orem ! a imam jako veliku sijačicu ! to vam je sve u sekundama gotovo ! a autopilot mi samo pare troši !!!!!!
Igram ja al je sam nabavio breko druga neznam kako on, imas na internetu neki 70 mega je teska ali imas 60 minuta free trial-a, ukucaj na google 18 wheel ... pa trazi..........CHlas kaže:......... samo problemi i problemi ! ..........jel se išta zna ili čulo o ls 2010 !
ovo pitanje nije vezano za ovu temu !
jeli netko igra igricu : 18 wheels of steel pedal to the metal ??? ako igra volio bih nekako doći do nje ! hvala lijepa !
4fun kaže:najbolja je igra euro truck simulator i long american haul
Mistick42 kaže:pa zasto ne igrate 18 wos haulin...on je najbolji ili recimo ja igram 18 wos extreme trucker..odlicna igra....a malo trazite i googlajte...trazite na youtubu kako ja...na youtube napise where ddownload 18 wos extreme trucker i tamo u info su recimo linkkovi.....malo ukljucite glavu....
extreme trucker je preodlicna igra....najbolje je to sto je drugacija od ostalih...ima link samo za extreme trucker http://www.youtube.com/watch?v=Gp-nTya5--k klikni na video u tamo u info imas stranice za skinuti....tri parta...svaki po sto mb...dok skines prvi part raspakiras kamo oces i u binu pronadjes ikonicu i igras....zakonCHlas kaže:Mistick42 kaže:pa zasto ne igrate 18 wos haulin...on je najbolji ili recimo ja igram 18 wos extreme trucker..odlicna igra....a malo trazite i googlajte...trazite na youtubu kako ja...na youtube napise where ddownload 18 wos extreme trucker i tamo u info su recimo linkkovi.....malo ukljucite glavu....
de ti meni reci gdje da nabavim te 2 igre ?? trucker taj i haulin ! za extra trucker tek sad čujem ...
Mistick42 kaže:extreme trucker je preodlicna igra....najbolje je to sto je drugacija od ostalih...ima link samo za extreme trucker http://www.youtube.com/watch?v=Gp-nTya5--k klikni na video u tamo u info imas stranice za skinuti....tri parta...svaki po sto mb...dok skines prvi part raspakiras kamo oces i u binu pronadjes ikonicu i igras....zakonCHlas kaže:Mistick42 kaže:pa zasto ne igrate 18 wos haulin...on je najbolji ili recimo ja igram 18 wos extreme trucker..odlicna igra....a malo trazite i googlajte...trazite na youtubu kako ja...na youtube napise where ddownload 18 wos extreme trucker i tamo u info su recimo linkkovi.....malo ukljucite glavu....
de ti meni reci gdje da nabavim te 2 igre ?? trucker taj i haulin ! za extra trucker tek sad čujem ...