• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
Luka. kaže:
ali fora je u tome da frendu s istim modovima sve radi za 10
neznam i kod mene je bilo tako.
ima ti vezi i koju imaš verziju ls-a,njemačku ili englesku.jedan moj frend ima orginalnu igricu i kod njega radi sve savršeno,nema problema ni s čim,ni s balama,ni silažom ništa.ja bi isto najradije naručio orginal i to je onda to

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
brzimedvedicka kaže:
Luka. kaže:
ima ti vezi i koju imaš verziju ls-a,njemačku ili englesku.jedan moj frend ima orginalnu igricu i kod njega radi sve savršeno,nema problema ni s čim,ni s balama,ni silažom ništa.ja bi isto najradije naručio orginal i to je onda to
zaboravio sam napomenuti još jednu stvar,jako velike veze ima i grafička,ako je slabija osjeti se dosta razlika baš na tim autopilotima

L

Luka.

Guest
brzimedvedicka kaže:
brzimedvedicka kaže:
Luka. kaže:
zaboravio sam napomenuti još jednu stvar,jako velike veze ima i grafička,ako je slabija osjeti se dosta razlika baš na tim autopilotima
ma onda ču igrati ovako kako sam i dosada igrao. imao je moj bratič isto orginal igru ali nisam sprobavao ništa jbg

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
autopilot ................. joj i vi !!!!!! cccccccc ! šta vam je toliki problem prikvačiti mod : claas owersize !

to je puno veće od gigant 1400 ! u sekundama se njiva završi ! i na kombajn ( stari ) cllas lexion 600 stavim heder onaj od 22 m ! ne orem ! a imam jako veliku sijačicu ! to vam je sve u sekundama gotovo ! a autopilot mi samo pare troši !!!!!!

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
CHlas kaže:
autopilot ................. joj i vi !!!!!! cccccccc ! šta vam je toliki problem prikvačiti mod : claas owersize !

to je puno veće od gigant 1400 ! u sekundama se njiva završi ! i na kombajn ( stari ) cllas lexion 600 stavim heder onaj od 22 m ! ne orem ! a imam jako veliku sijačicu ! to vam je sve u sekundama gotovo ! a autopilot mi samo pare troši !!!!!!
i to je točno,a i nije užitak ako se igra s autopilotom

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,538
brzimedvedicka kaže:
CHlas kaže:

i to je točno,a i nije užitak ako se igra s autopilotom
ali nije uzitak igrat ni sa tako velikim strojevima....

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Vjeruj mi kad ti je mapa velika i njive ludo velike i dobro je a i dosadi igrati sa tolikim velikim stvarčicama !

:)

B

BELORUS

Guest
skino sam google sketch up 7 i sad se zanimam pravim neke traktore kombaje i tako to, dali neko zna neki drugi program za takve konstrukcije i to tehnicko crtanje mehanizacije. cuo sam za sketchup 7 pro jel to bolje GOCI1990 na koji program konstruises te kombaje? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
......... samo problemi i problemi ! ..........jel se išta zna ili čulo o ls 2010 !

ovo pitanje nije vezano za ovu temu !

jeli netko igra igricu : 18 wheels of steel pedal to the metal ??? ako igra volio bih nekako doći do nje ! hvala lijepa !

B

BELORUS

Guest
CHlas kaže:
......... samo problemi i problemi ! ..........jel se išta zna ili čulo o ls 2010 !

ovo pitanje nije vezano za ovu temu !

jeli netko igra igricu : 18 wheels of steel pedal to the metal ??? ako igra volio bih nekako doći do nje ! hvala lijepa !
Igram ja al je sam nabavio breko druga neznam kako on, imas na internetu neki 70 mega je teska ali imas 60 minuta free trial-a, ukucaj na google 18 wheel ... pa trazi.......... :D :D :D

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,538
pa zasto ne igrate 18 wos haulin...on je najbolji ili recimo ja igram 18 wos extreme trucker..odlicna igra....a malo trazite i googlajte...trazite na youtubu kako ja...na youtube napise where ddownload 18 wos extreme trucker i tamo u info su recimo linkkovi.....malo ukljucite glavu....

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
4fun kaže:
najbolja je igra euro truck simulator i long american haul

hvala svima ja imam long haul a volio bih pošto igraš da mi kažeš kako da nađem sebi vozače i započnem tvrtku ....

moj msn : matej.zuparic@hotmail.com

nađem,o se danas oko 7 i da te ispitam a ako ne stigneš ovdije napiši ! hvala unaprijed !

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Mistick42 kaže:
pa zasto ne igrate 18 wos haulin...on je najbolji ili recimo ja igram 18 wos extreme trucker..odlicna igra....a malo trazite i googlajte...trazite na youtubu kako ja...na youtube napise where ddownload 18 wos extreme trucker i tamo u info su recimo linkkovi.....malo ukljucite glavu....

de ti meni reci gdje da nabavim te 2 igre ?? trucker taj i haulin ! za extra trucker tek sad čujem ...

J

johndeer4440

Guest
e pozz svima treba mi neka mapa aj molim vas dajte neka predloge

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,538
CHlas kaže:
Mistick42 kaže:

de ti meni reci gdje da nabavim te 2 igre ?? trucker taj i haulin ! za extra trucker tek sad čujem ...
extreme trucker je preodlicna igra....najbolje je to sto je drugacija od ostalih...ima link samo za extreme trucker http://www.youtube.com/watch?v=Gp-nTya5--k klikni na video u tamo u info imas stranice za skinuti....tri parta...svaki po sto mb...dok skines prvi part raspakiras kamo oces i u binu pronadjes ikonicu i igras....zakon

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Mistick42 kaže:
CHlas kaže:
Mistick42 kaže:

extreme trucker je preodlicna igra....najbolje je to sto je drugacija od ostalih...ima link samo za extreme trucker http://www.youtube.com/watch?v=Gp-nTya5--k klikni na video u tamo u info imas stranice za skinuti....tri parta...svaki po sto mb...dok skines prvi part raspakiras kamo oces i u binu pronadjes ikonicu i igras....zakon

prvi mi je krenio ... a ona 2 nešta kao neće da se skinu ...... ! HVALA TI MISTICK !

4 fun ! ajde da mi objasniš kako da zaposlim još ljudi u long haul kako da pokrenem tvrtku .....

Najnoviji postovi

Na vrh