• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

P

predator95

Guest
kristijan123 kaže:
rado bi ti pomogao al na to još nisam naletio, imam za kockaste bale ali za okrulge ne još, jedino sam našo običnu za okrugle bale al na nju sam postavljaš bale..

Hvala u svakom slucaju :) ZNam,za te prikolice na koje se postavljaju bale...

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
CHlas kaže:
GOCII ! CAREE ! AJDE ČOVJEČE PA STVARNO ! JOŠ NEMA MOD ZA OKRUGLE BALE ! :( AJDE PA HIREK JE MOĆAN ! MOGU SVE ! POMOZI IM MALO ..... nego ovaj tvoj kombajn :D ??
Postoji prikolica za okrugle bale ali nikako nemogu napraviti skripte za nju. Prikolica je ubacena u igru ali ih stalno nesto zeza,trenutno nemogu rijesiti taj problem. Sto se tice kombajna, on je gotov, jos su mi ostali samo heder za zito i ostale. Slike vam stavim iduci tjedan. Napravio sam i nekoliko americkih kamiona i prikolica tipa Mack, Kenworth i Peterbilt. Trenutno radim na John Deere 9630T.

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
nego goci ! ti imaš najviše iskustva i to ... za scripte pitaj one sa hireka nek ti pošalju nekako ... ! i sad da te pitam za onaj autopilot !ja sve uradim kako piše i meni ništa se ne pokazuje ... molim te pomozi ... aj hvala unaprijed :D

4

4fun

Guest
ja imam pitanje za path traktor kad skkinem onaj za brzu instalaciju mi ne radi kad upalim igricu i piše mi sekundu ono 2003-2009 znate već i onda crni ekran i moram restartat laptop

i kako instalirati onaj mist mod V2?

K

kristijan123

Guest
jel mi može neko reći zašto mi ne radi igrica? danas reinstaliro windowse, stavim igricu, upalim, vozim se kojih 5 min i počnu po ekranu plave crte, nestaje zemlja i tako, a na frendovom kompu i laptopu koji je slabije od mojeg radi normalno, dali neko zna il mu se to događalo? nije do kompjutera mislim jel bez problema pokreće jače igrice, hvala

P

predator95

Guest
4fun kaže:
ja imam pitanje za path traktor kad skkinem onaj za brzu instalaciju mi ne radi kad upalim igricu i piše mi sekundu ono 2003-2009 znate već i onda crni ekran i moram restartat laptop

NEznam za taj patch sto ti govoris,mozda i znam al nisi dobr objasnio :) A ovo da ti izlazi iz igirce,to se dogadjalo i meni,to ti je do moda nekog,koji nije ispravan. Izbrisi mod koji si zadnji skinuo il mod pre toga il mod pre toga :D I trebalo bi da ti radi :)

4

4fun

Guest
predator95 kaže:
4fun kaže:

NEznam za taj patch sto ti govoris,mozda i znam al nisi dobr objasnio :) A ovo da ti izlazi iz igirce,to se dogadjalo i meni,to ti je do moda nekog,koji nije ispravan. Izbrisi mod koji si zadnji skinuo il mod pre toga il mod pre toga :D I trebalo bi da ti radi :)

mislim na onaj patch na kojem postaviš rutu i traktor sam vozi zna možda netko?

V

vedo

Guest
ej skinuo sam igru,instalirao,ali mi nešto piše "video card"i ne može onda ući u igru :evil: :evil: .zna li neko šta je to

B

BELORUS

Guest
vedo kaže:
ej skinuo sam igru,instalirao,ali mi nešto piše "video card"i ne može onda ući u igru :evil: :evil: .zna li neko šta je to
preslaba grafika isti problem imam

V

vedo

Guest
BELORUS kaže:
vedo kaže:
preslaba grafika isti problem imam

pa šta si uradio,kupio novu grafičku???

D

David

Guest
Imam igricu ls 2008. meni piše da imam 1000 eura i sad ja neznam kako ću zaraditi novce, ja požanjem pšenicu otpeljam ju i novci mi se ne povećavaju. To je bilo prvo pitanje imam još dva. Evo ovako kako ću na farmu ubacit životinje. Još zadnje pitanje igrica mi je na njemačkom jeziku a ja neznam njemački i kako ću si sada igru presnimit :?: Molim vas pomozite a ako nekom treba isto tako za nešto neka pita!! :roll: :blackeye

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,154
gdje odvezes ono sto ovrsis? u svoj silos ili na prodaju?
Ako je igrica na njemackom moras si skiniti drugu koja je na engleskom...

D

David

Guest
Pšenicu moraš otpeljat u silos. a kadi zi je to kadi prodaješ
:?: :mrgreen:

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,154
Pa cuj imas u dvoristu svoj silos....i sipas na jedan kos a kada hoces tovariti imas 4razlicita silosa ,naslikano psenica jecam repica i kukurz...
Onda natovarisi i imas 3prodajna mjesta...skuzit ces...vozaj se po mapi..

J

johndeer4440

Guest
moze mi ko postaviti link za european map al da radi il za neku drugu mapu .......kolko rama treba za ukraina map

L

lovro132

Guest
lovro132 kaže:
kak se pisu scripti i tekstura,pomoc?
ajde pomognite :scratch :scratch :scratch :scratch

Najnoviji postovi

Na vrh