Postoji prikolica za okrugle bale ali nikako nemogu napraviti skripte za nju. Prikolica je ubacena u igru ali ih stalno nesto zeza,trenutno nemogu rijesiti taj problem. Sto se tice kombajna, on je gotov, jos su mi ostali samo heder za zito i ostale. Slike vam stavim iduci tjedan. Napravio sam i nekoliko americkih kamiona i prikolica tipa Mack, Kenworth i Peterbilt. Trenutno radim na John Deere 9630T.CHlas kaže:GOCII ! CAREE ! AJDE ČOVJEČE PA STVARNO ! JOŠ NEMA MOD ZA OKRUGLE BALE ! AJDE PA HIREK JE MOĆAN ! MOGU SVE ! POMOZI IM MALO ..... nego ovaj tvoj kombajn ??
4fun kaže:ja imam pitanje za path traktor kad skkinem onaj za brzu instalaciju mi ne radi kad upalim igricu i piše mi sekundu ono 2003-2009 znate već i onda crni ekran i moram restartat laptop
i kako instalirati onaj mist mod V2?
predator95 kaže:4fun kaže:ja imam pitanje za path traktor kad skkinem onaj za brzu instalaciju mi ne radi kad upalim igricu i piše mi sekundu ono 2003-2009 znate već i onda crni ekran i moram restartat laptop
i kako instalirati onaj mist mod V2?
NEznam za taj patch sto ti govoris,mozda i znam al nisi dobr objasnio A ovo da ti izlazi iz igirce,to se dogadjalo i meni,to ti je do moda nekog,koji nije ispravan. Izbrisi mod koji si zadnji skinuo il mod pre toga il mod pre toga I trebalo bi da ti radi