Samo da dodam, u francuskoj je to u standardu, po 2,3 šofera se mjenjaju dan i noč. Samo se toči i tjera dalje.
I onda ga uvezu kod nas šverceri s 5-6 tisuća sati po 20 i kusur godina na sebi...
Ja gledam po sebi, mali sam među ostalima, i veliki mf mi vrti oko 1000 sati godišnje + -! dok je uz pripomoć i sitnije radove 2 manja, a kako li tek ovi veliki, koji imaju nisu ni sami svijesni koliko imaju i rade s njima.
Kažu fendt je skup, istina da je, ali tko ga kupi on će i raditi s njim za te novce, neće ga gledat i šparat. I za par godina njemu je bio isplativ, i iskoristio ga je i ne misli ulagat, dok može neke dobre novce dobit za njega. Prodat će i kupit novog i tako stalno, jer mu je potreba i iskoristit će ga.
Neće ko moj djed kupit novog zetora u 10 godina napravit 500 sati i štimat se po selu, a starog ursusa derat dok se ne raspadne, jer je zetora šteta..... Jednostavno nisam shvačao te ljude pa ni njega, možda nije tema i razmišljanje o tom, ali mučio sam se za njega, platio i sad ču ga žalit i mučit se dalje sa starim, ma nek radi nek se isplati, nije on mene kupio...
Nego da se vratim na fendt, dobar stroj izdrživ vidi se i cijenovno i kolko ga svi hvale i zadovoljni i s bog zna kolko sati, ali kažem nikad u sate vjerovao nisam, da bi ga netko kod nas prodao ispod 10 000, a star 20 godina, pogotovo ove veće serije 5xx,6xx,7xx iznad 120ks koje su u teškim uvjetima stalno radili i mjenjali šofere i navrtili nekoliko tisuća..... možda će netko zamjeriti na mom komentaru, ali budimo realni vjerujem da kod nas nema stroja uveženog iznad 100 ks da je sat ispod 10-15 000h to je samo jedna dobra maska, kao i šimkanje i prodavanje lošeg pod jako dobro stanje, jer je na oko i izgled lijep, a kaj je nutra u njemu eh to je već druga priča.