• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Fendt

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Pa volan bi trebal uzimati ulje iz rezervara od hidraulike, a nadolijao sam JD 50 kad je već bio unutra.
Vidim da mi se sad ne čuje, ali promijenit ću filter...

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Ima neka, nisam siguran za šta je, nisam baš upoznat s tim traktorom, zato pitam sad.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Jel to posuda ona uz posudu od antifriza gore?
Koje ulje ide tu? A neznam pak koje je unutra...

danek

Aktivni član
Tu od
18 Pro 2008
Poruka
1,001
ATF bi trebal biti,ima kaj nutra atf je crvenkaste boje,imaš mjerač na posudi ako fali to te muči.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
A kak onda znas kolko si nalijal?
Ja sam digel rezervar od goriva i onda nalijal u rezervar za ulje.

Dadarstef

Član
Tu od
6 Tra 2015
Poruka
35
Ja znam meni na fendt-u 308 prikolica pozdere ulje,tj iscuri i onda mi vise nece svijecu na prikolici do kraja dignut.
A dogodilo mi se da dignem prikolicu do kraja i crijevo izleti van majku mu i onda nemam no servo i nist.

Btw jedan je rezervoar za komplet hidrauliku, ispod rezervoara goriva je, cak mislim da ga ne trebas dizati tj. Nakretati na onim klinovima, kljuc 27 ocarafis i unutra je mjerac, a i vani je naljepnica kolko ulja treba bit za koju radnju.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Nisam uspio rijesit zasto mi se cuje pumpa kad skrecem, a mijenjao sam hidraulicne prikljucke i izgubio sam hidraulik, digne malo i nece. Jel moguce sa treba ozracit i kako ?

Dadarstef

Član
Tu od
6 Tra 2015
Poruka
35
Nisam uspio rijesit zasto mi se cuje pumpa kad skrecem, a mijenjao sam hidraulicne prikljucke i izgubio sam hidraulik, digne malo i nece. Jel moguce sa treba ozracit i kako ?
Pa jesi ulje nalijao, hidrol 22 ili 45

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Fendt 308. Pa neznam, pumpa se cula dok sam skretao dok sam nalijao ulje, ali hidraulik je dizao, a otkad sam promijenio prikljucnice, ne dize do kraja, samo malo digne.

Dadarstef

Član
Tu od
6 Tra 2015
Poruka
35
Jesi provjerio pumpu, mozda zbilja ona zajebava.
Ja nisam nista ozracivao kad sam ostao bez ulja od hidraulike

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,912
Ako je puma radila bez ulja, moguce da je stradala, lezajevi na suho, dobila luft i sad ne zativa dobro. Kazem moguce, pitanje je koliko i nakojim okretajima je tako radila.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Traktor nije radio nist, probo sam dic vilicar sa praznim cilindrom, pa sam tu izgubi ulja dok je napunio, pa sam nadolijao, i uglavnom dva je vozio prikolicu sumsku po par km, cekam majstora.

Najnoviji postovi

Na vrh