ŠANANA
Dobro znana faca
- Tu od
- 23 Sij 2008
- Poruka
- 12,734
Pa s 30 km getribom bi on trebal biti savim pristojan igrač, kaj ne?? Za takov mali traktor i bolje kaj nejde brže, da ne poleti i odleti kam netreba
Mislil sam na jednoredni silokombajn, recimo ako bi ga usporedili s IMT 560/565 koji je slične snage, a klip više, a ima jako velike probleme u siliranju zbog svojih loših prenosa, nekak vjerujem da makar je Fiat 3 cil., al je kud i kamo bolje rješen prenos i mjenjač da bi teral silokombajna ko vrag svoju mater!
Zj...jel mu je velik problem to kaj je pretežak za svoju snagu??
Mislim da nebi ispalo isti slučaj ko i s imt 560, kaj se tiće potrošnje
No s obzirom da se zna kakva je fiatova potrošnja i kakvi su to motori mislim da se nebi s tim smel posebno zabrinjavati....
Mislil sam na jednoredni silokombajn, recimo ako bi ga usporedili s IMT 560/565 koji je slične snage, a klip više, a ima jako velike probleme u siliranju zbog svojih loših prenosa, nekak vjerujem da makar je Fiat 3 cil., al je kud i kamo bolje rješen prenos i mjenjač da bi teral silokombajna ko vrag svoju mater!
Zj...jel mu je velik problem to kaj je pretežak za svoju snagu??
Mislim da nebi ispalo isti slučaj ko i s imt 560, kaj se tiće potrošnje
No s obzirom da se zna kakva je fiatova potrošnja i kakvi su to motori mislim da se nebi s tim smel posebno zabrinjavati....