Ja mislim da ti je preko glave više i njega i svega,,,,,,ode nešto govore da dolazi novi val i da se spremimo,,,na čiščenje,,,,ali vijeruj mi ode bura piči,,da ti uši lomi,,,nemoreš ni karijolu driva dopeljat,,,i nosi te ko da imaš dvi kile.,........8)8)
Evo več sedmicu dana napajan stoku preko siči (kanti,),sve je zaleđeno,,,a mogu mislit poli tebe..danas riješija poli kokoša,,i otvorija drugi dio,,pokupija šenicu,,i napravija da imaju di spavaju,i da mogu preč u drugi prostor di je načinjeno za hranu(kuhinja:mrgreen::mrgreen
,,,tako da ih nema uopšte vani,,,,,neznam kako se nisu posmrzavale do sad,,,,sva sreča pa se obukle zadnji čas.............
Jučer bija u garaži,,i složija polovicu na balirci,,,,(stija bin je završit,,,),,,da mogu dalje sa radovima,,,,ali dere bura ko blesava,,,da nemoreš ni na mijestu stajat..a garaža velika,,pa hladno,,,,,,(moram čim prije podzidat ispod krova da ne puše između gurle i kraja zida),,to sam več dogovorija........
A da ti ne pričam da mi nisu našli di mi pušta voda,,,tako da če bit kopanje,,,od garaže,do kraja vinograda pa onda odonud do konobe,,,,ma jedno 80-90metara,,,ni sam neznam,,kako i šta prije,,m,ali eto napravit če se.......(vodu nemogu nač jer pušta mala količina,,pa sad evo kopaj preko safalta,,,,bolje na novo,,nego arskopavat svega,,,,,,....
Eto ukratko:mrgreen::mrgreen:a ja i stari da se raspolovimo ne stignemo,,,,,,,ostali nek uživaju,,,,,,,,