• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Firemanpeter

gvozdeni1

Član
Tu od
3 Tra 2010
Poruka
284
Sretan rodjendan zelim ti! Svoje planove da izvrsis do kraja, i sve da ti uspe!!!!
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=Hyrs8_t4fZw[/YT]

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Pridružujem se čestitkama i lepim željama.
Sve najbolje!:partyman:
živ bio...
pozzz joe!:supz:

B

BAGERISTA

Guest
Kolega sretan rođendan od srca,,,,i želim ti još više sexa,,,,,:lol::lol:
Svenajbolje,,,i da te zdravlje služi jakoooooo dugo..:partyman::partyman:

danot

Član
Tu od
2 Srp 2009
Poruka
633
Firemanpeter, sretan rodendan i sve najbolje, popi jednu u moje ime. Ziveo i pozdrav:partyman:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Hvala svima mojima forumskima prijateljima
stefanmkd
GROF
Jozef
zagorec
Krumpironja
gvozdeni1
mtd001
Aco 93
tuaregr10
joekiki
BAGERISTA
danot
staffmen

koji su mi tu u mojoj temi čestitali za rođen dan, stavili video, crteže :D i napisali dobre riječi, dečki još jednom puno vam hvala.

U ovoj prilici se zahvaljujem i dečkima koji su mi slali SMS iz istog razloga, hvala.

Moram vam napisat i objašnjenje zašto se tako kasno javljam. E pa bio sam na godišnjem odmoru. A gde drugo nego u Vašoj lipoj! :D Na otoku Lošinju sam bio tjedan dana pa je iz tog razloga forum morao malo sačekat i kako izgleda da če za koji dan još malo čekat. Inače sam danas stigao kuči ali planiram u petak pa do nedelje još jednom posjetit vaše divno more. Ovaj put planiram iči na otok Brač.

Aj dečki hvala vam za sve, drago mi je što sam tu sa vama! :D

G

GROF

Guest
., lip TI pozdrav prijatelju firemanpetar!

., lipo te za čitat i prijatelja imat!., predpostavljal sam, čim TE nima?, da si sigurno na odmoru., i svakako da si u Lipoj Našoj!..., drago mi je za tebe!, da je bilo dobro i da se ponovo vraćaš još na odmor., jer si TI i zaslužil nakon onako puno dela u službi i privatno kod kuće!!!., aj sretno TI i uživaj!, imamo samo jedan život i treba ga iskoristit fulll!, pozdrav tvojoj predivnoj mladoj obitelji.-

., aj Bog!, čitamo se ...

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Hvala prijatelju dragi Grofe! Drago mi ja da te mogu čitat jer si do mene uvijek pozitivan.

., radujem se našem vidjenju ma kada to bilo?,.

Žao mi je onoga puta što sam bio u Klenovici pa da se nismo dogovorili. Ali nisam ni znao da je to dosta blizu tebe pa ti nisam nit spomenuo da planiram iči tamo na odmor. Ma nekad če se zakazat prilika pa bumo riješili :D

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Naš klub Acroni, u prošlosti ponos hokeja u našoj državi, je ove godine u lošoj formi. Stalno neki problemi sa novcima kojih nema od nikud pa se to odražava i u igri. Šteta za klub ali treba navijat za njih u u lošim vremenima. Kako vidiš vaš Medveščak ih nadigrao i pustijo na nuli :cry:.
Eh biče bolje, barem se nadam.

Što se tiče navijanja, svakako podržavam ovako sportsko, bez nasilja, korektno u dobrom duhu.

B

BAGERISTA

Guest
Potpisujem,,:p,,,,u cijelosti,,,,a ne lomit sve oko sebe ko zadnji idijoti:mad::mad:

I tebi petre tema zaspala...............morat čemo malo to češče pregledavat..:drinkers::drinkers:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
E da, moja tama malo spava. Kad odeš iz vrha stranice "predstavi se" negde u pozadinu onda tamo i ostaješ :roll: :lol:.
Nisam ja toliko zanimljiv :rolfer:pa...
A ti si rekorder u temi "Predstavi se" :D to ti treba priznat a i vidi se. A u stvari je to zbog toga što se stalno nešto novo kod tebe događa, radi... E svaka ti čast.

B

BAGERISTA

Guest
Fala lipa,,,sd mi je i malo neugodno..:blackeye:rolleyess:

Ja ti petre,,,,vajk niki vrag slikan kako delan,,,i na kraju sad neki dan gleda,,,i mogu reč da san osta i ja šokiran,,stvarno se nagomilalo svega pomalo,,,,pa i zajbancije i ča pametnega......:drinkers:

Da nisi zanimljiv,,,i ti ko svaki drugi,,jesi,:p,,,a i bogami imaš se čime i hvalit,,,to ti ja kažem,,,jer toma je preh...en..:partyman::partyman:

Kažem ja moran malo puštit i druge da ča napišu,,,pa evo i tvoju sam naša,,,,da malo osviježim,,,,,a bit če ih još..

Poz,tebi i tvojima.............

Na vrh