Re: TOMO VINKOVIĆ
pa svaka zenka treba kitovanje pa tako i hauba 8) salim se
ne ide tu kit kao zbuka :mrgreen: nanosis tek toliko da popunis neravnine od cekicanja i sitnije nedostatke a ne zguzvane dijelove
prvo sve dobro ispravis i popeglas, povaris, nakon varenja opet malo cekicanja, masinski predjes smirglom 80 ili 100, opet pregledas i malo lupkas malim cekicem i tek onda navuces tanak sloj kita
ja svaki puta kitujem i nikad ne otpadne, vazno je da je lim povaren i eventualno ojacan
hvalamatrix123456 kaže:edo odlican je traktor za izlozbu je,ja nisam kitovo haubu i blatobrane,mislim namjeravo sam ali sam se predomislio zbog toga sto kit otpada zbog vibracija,u mene je komsija iz kitovo imt 539,kvalitietnim kitom i nakon godinu rada u sumi i u njivi mu je sve spalo,e sad neznam da li je to zbog toga sto mu mozda nije bila umjestena hauba ili nesta drugo,kod mene na leru blatobrani se tresu ko moldavija,a ja mislim da je ova stara boja je kod tv pecena
uglavnom sve pohvale
pa svaka zenka treba kitovanje pa tako i hauba 8) salim se
ne ide tu kit kao zbuka :mrgreen: nanosis tek toliko da popunis neravnine od cekicanja i sitnije nedostatke a ne zguzvane dijelove
prvo sve dobro ispravis i popeglas, povaris, nakon varenja opet malo cekicanja, masinski predjes smirglom 80 ili 100, opet pregledas i malo lupkas malim cekicem i tek onda navuces tanak sloj kita
ja svaki puta kitujem i nikad ne otpadne, vazno je da je lim povaren i eventualno ojacan