• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

deva

Član
Tu od
7 Tra 2009
Poruka
140
Re: TOMO VINKOVIĆ

Prioritetni je ugrađen u glavu, čija je pojma nemam, na pločici koja je na glavi nešto je postrugano, zašto, ne znam.

bercolinija

Član
Tu od
21 Lip 2009
Poruka
74

POZDRAV!

ETO SURFAO SAM MALO PO FORUMU I NAIŠAO NA TRAKTOR TV-832, PA AK NEKO ZNA NEKAJ VIŠE O NJEMU NEK NAPIŠE. ČITAMO SE!

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

E onda surfaj i malo dalje po forumu jer imaš par riječi o tom traktoru na nekoliko stranica kasnije :) !

Posljednje uređivanje od moderatora:

limeni3333

Član
Tu od
4 Kol 2009
Poruka
97

na stranici prije slika kod -bezimenog -

poteznica gdje se kači plug dali mora biti tako okrenuta ili za 180 stupnjeva da dođe više ?

kako je bolje za oranje ?

A

AlfaZD

Guest

edosoko kaže:
firemanpeter kaže:
Edosoko
Super si nama predstavijo vaše radove na TVju i petica za obavljen posao.
Koje ste firme gume stavili i koliko € koštaju kod vas?
zaista nebih znao koja je marka guma....mislim da se proizvode u turskoj, komad je oko 130 KM - 65 €

sve pohvale za tvog uređenog TVa :prayer:

a za gume, pred par dana sam kupio u Vulkalu u Zadru gume 6.00 x 16, turskog proizvođaća Petlas,
bile su po 360,00 kn komad (50.- €), + zračnica 50,00 kn komad (7.- €),

B

berg

Guest

Pozdrav svim štovateljima Tome Vinkovića!
Može li mi netko reći dimenzije remena za hidrauliku kod tv-821 i ima li kakvih negativnih posljedica, ako traktor radi bez tog remena?

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021

berg dobor doso na forum

sto se tice remena milim da je isti ko u 400 i 500 serije e sad nisam siguran koja je velicina.da ne nagadjam sad,a nema veze ako nema remena neces moci da dizes poluge,odnosno neces moci koristiti hidrauliku

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318

Pozdrav svima!
Pozdrav novom članu @berg! Dobro nam došao!
TV 818 / LDA100 - motor
remen - A 13 x 870 Li

Pozdrav Joe! :mrgreen:

B

berg

Guest

Hvala na dobrodošlici i odgovorima.
Nisam očekivao toliko brzu reakciju. :mrgreen:

B

bezimeni

Guest

e jesam se nasukao ko malo dijete jučer...odem kod čovjeka za frezu i plug, preko telefona mi veli sve bajno, sve super, divno skoro novo...sinoć ja kod njega, nije se dobro ni vidjelo, pazarim i frezu i plug...jutros, istovarim, i imam šta da vidim, freza u klincu do daske, ispod, osovina sa noževima skraćivana brusilicom s obe strane, dakle kraća za jedne noževe (dvoje), priključak za kardan varen, pošto je moj tv stara tipa, znači treba mi leptirica za priključak, samo je zavaren čeoni dio sa leptiricom i neki rundajz oko kardana da drži to u centru...zgadio mi se i traktor i sve, u materinu!!!
nosač pluga je sav izvaren, iskrivljen, o podešavanju nema teorije. a po njegovoj priči nije ni vidio zemlje. idem sad da to vratim, što prije. sram me stavit slike, a ovo sam se morao malo požalit. a valjda će se ko i nasmijat.
a oko cijene nije dao čut. pa kontam jučer, mora da je u redu pa niti ne pogledah kako treba...
ko ima para treba sve novo kupovat, ne treba davat prilike ovakvim tipovima uopšte. ne isplati se. :oops: :cry: :x :twisted: :mrgreen: :blackeye :scratch :( :( :| :mrgreen: :blackeye

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

edosoko kaže:
firemanpeter kaže:
Hvala na odgovoru. Cjena je slična kao kod nas.
jesu li sa 8 platana ?

Edo, izvini na kasnom odgovoru. Neznam kako se desilo da nisam uočijo tvoje pitanje ali desilo se.

Kad sam kupovao nove gume za TV-420 16X6.00 koštale su 40€. Bile su sa 8 platana.
U to vreme sam se raspitao i za ove veče dimenzije, za TV-731 16X7.50 i tada su koštale 60€. Ali več je prošlo neko vreme (cca 2 god.)od tada, tako da ove tvoje za 65€ je sasvim ok cjena.

Bezimeni

Ma tako ti je to, nesmije se nikad vjerovat rječima od ljudi koji prodavaju robu, sve treba svojim očima provjerit. A i tako se desi, da koju stvar ne vidiš pa posle...
Bičeš zadovoljan ako ti uopšte uzme robu nazad.

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021

neznam da li iko zna ali ja nisam siguran da li ove star gume na tv kao sto je moj imaju 12 plata,

bezimeni stvarno mi je zao sto si tako proso.
ima da mu je vratis.nema nece da primi dobro zasuci rukave ako nece priprjeti mu.

deva

Član
Tu od
7 Tra 2009
Poruka
140

Da li ima netko iskustva sa pumpom hidraulike na tv 730, zašto se čuje kad je neopterećena, metalni zvuk, kao kliktanje. :scratch

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021

za kliktanje nisam cuo,kod meme samo zvizdi i to pogotovo kad je preopteretima pa pustim,to zvizdi ko ludo.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636

deva kaže:
Da li ima netko iskustva sa pumpom hidraulike na tv 730, zašto se čuje kad je neopterećena, metalni zvuk, kao kliktanje. :scratch
kliktanju može biti uzrok kavitacija tj. loš usis pumpe sad koji je razlog mogu samo nagađati ...usisni filter,usisno crijevo itd.
...može biti i ležaj , da li se klima remenica?

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381

bezimeni kaže:
.....priključak za kardan varen, pošto je moj tv stara tipa, znači treba mi leptirica za priključak, samo je zavaren čeoni dio sa leptiricom i neki rundajz oko kardana da drži to u centru.....
zao mi je sto ti je covjek podvalio, nadam se da nisi puno platio......najbolje bi bilo da ti vrati pare jer ti nije "slatko" legla kupovina
:scratch a kakva leptirica, ja kolko znam ta "leptirica" se vadi kad spajas frezu, a sluzi za spajanje kosilice.....bude osigurana zatikom, procackaj malo mozda je zaprljano
deva kaže:
kako znas da je uopste pumpa hidraulike?
mislim da to nema veze s pumpom, ja bih prije rekao da kuckaju zupcanici u razvodu

B

bezimeni

Guest

evo sad stigoh kući, vratio pare, nema nikakvih problema. uhhhhhh.
mislim dalo bi se i to napravit, al prvo mi reče ne treba ništa dorađivat, kad ono....nered. to mi je bilo najviše krivo, nisu ni pare toliko bitne koliko ja ne volim da mi se laže...obraz se ne može platiti, da mi je nudio sad da je nosim bez para, ja ne bih uzeo...
za edu:
ja to zovem leptirica, tako mi izgleda, a to je kopčanje kardana stare tipe...nazad na izlazu traktora.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh