Re: TOMO VINKOVIĆ
e jesam se nasukao ko malo dijete jučer...odem kod čovjeka za frezu i plug, preko telefona mi veli sve bajno, sve super, divno skoro novo...sinoć ja kod njega, nije se dobro ni vidjelo, pazarim i frezu i plug...jutros, istovarim, i imam šta da vidim, freza u klincu do daske, ispod, osovina sa noževima skraćivana brusilicom s obe strane, dakle kraća za jedne noževe (dvoje), priključak za kardan varen, pošto je moj tv stara tipa, znači treba mi leptirica za priključak, samo je zavaren čeoni dio sa leptiricom i neki rundajz oko kardana da drži to u centru...zgadio mi se i traktor i sve, u materinu!!!
nosač pluga je sav izvaren, iskrivljen, o podešavanju nema teorije. a po njegovoj priči nije ni vidio zemlje. idem sad da to vratim, što prije. sram me stavit slike, a ovo sam se morao malo požalit. a valjda će se ko i nasmijat.
a oko cijene nije dao čut. pa kontam jučer, mora da je u redu pa niti ne pogledah kako treba...
ko ima para treba sve novo kupovat, ne treba davat prilike ovakvim tipovima uopšte. ne isplati se.
:x :twisted: :mrgreen: :blackeye :scratch
:| :mrgreen: :blackeye