Pozdrav Svima!
Eeeee pa druže @ssale,,, izgleda da se gospodin Marfi sa svojim društvom ugnezdio kod tebe...
Kad sam vidio mesto valjkastog ležaja...momentalno dve rakije zvizno...
Pa kako to da se to nije čulo???...nemoguće,,,tako da se zdrobi kućište :madmana: :madmana: :madmana:
Operi to lepo,,,pa ćeš videti kako dalje!
Samo se bojim da nenađeš još raznih sranja... :scratch pa da trebam popiti tri rakije... :lol:
Nisam siguran,,, ali mi se čini pukotina i u od kućišta valjkastog ležaja, koja se prostire verovatno i dalje ispod farbe!
Jako mi je žao da te zadesila takva nevolja,,,ali šta je tu je, nemoj se mnogo nervirati...korak po korak, pa će nešto biti do kraja! Sve je to čovek stvorio,,,čovek ga uništio,,,a isto tako - čovek će ga i popraviti...
Pozdrav Joe! :mrgreen:
Pozdrav!
firemanpeter kaže:
Ssale
Ovaj konusni zupčanik koji je u pogonu zajedno sa tanjurastom mi izgleda pomalo iztrošen. Vidi se na njemu da zubovi imaju tragove od tanjurastog. Znači nema više cementacije i on je postao mekan pa če sad puno brže otiči na onaj svijet. Razmisli malo o nabavki- promjeni.
Naravno prvo da se zavari kučište a posle ovake finese.
Nisam ni zagledao zubčanike - pa naravno da se potrošio,,,kad se valjasti raspao...treba i tanjurasti proveriti...
:scratch :scratch :scratch bojim se da će tu još biti mnogo stavki,,,kako je krenulo...hmmmm - neće valjati...
Pozdrav Joe! :mrgreen: