BOG! daj dobre "vibracije" forumašima najboljeg poljoprivrednog-foruma., kako svim starim forumašima, tako i NOVIM FORUMAŠIMA!., narodem moj! BOG VAS BLAGOSLOVIL SVE SKUPA!., neka vam vaši traktorići dobro deladu., a malo i nikako neka se ne kvaridu!
...malo navratim na forum da pogljedam jel me ki tražil???, odgovorim na privatne poruke, pročitam vašega štiva, malo se nasmijem., uglavnom nis niš komentiral., da nebi išli komentarom na komentar ili slikom na sliku, ma ko pokvareni televizor., a sada se nima ča puno toga dodat ili napist?., uglavnom je sve kroz ove silne stranice rečeno, napisano, pofotkano 100-tine puti!.,
...jedino fali!., ča fali???., pa fali; slikic traktorića u delu; rezanje na banzek, rezanje na cikular, žetva sa žetvenim uredjajem ki je bil jedan od orginalni priključaka paskvalija - tome u ono vrime, mlina čekićara i krunjača, vadjenje krumpira sa tominim plugom i plugom treskavcem, vožnja sena i slame na gumenjaku ili na železni koli, tome kadi zaminjuje ARANA., ma tome goni vršalicu - dreš mašinu, pumpanje vode, pretakanje vode, pretakanje vina, meda,... goriva,... preko onoga maloga prča od kardančića, vožnja vode i osoke - gnojnice u orginalnim cisternami CREINA od 500 i 1000 litar, ... ma narode moj! - preponosni vlasnici traktora tome i svi oni patvorina ki su nastali poslje njega! SRETNO VAM BILO! VOZITE SE DUGO!!!., koristite orginale!., orginal je orginal!., kopija je uvik preslika!.-
Bagudina kaže:
belic0209 kaže:
Veliki pozdrav svima!!!...evo da se javim malo,ljeto je zavrsilo pa se sada bacamo na neke druge poslove hehe.. Vidim svi se vec vrijedni posebno Fireman,Joe i Zeljko ali i drugi dakako,samo nam se Grof nekamo sakrio...
Pozdrav novim clanovima i sretno u novim radovima!
Mogu samo potvrditi da je viđen živ i zdrav kako u Gudovcu maže po kobasicama i ispija gemište )
POZDRAV NARODE MOJ! ...poseban pozdrav prijateljima forumašima, mojim osobnim poznanicima, vjernicima i nevjernicima!., ma VERUJTE mi!., previše sam napravil kilometri i radni - neradni sati sa timi našimi malim traktorićima., ma kako se zvali???!...
...forumašu belić0209!., dobil sam nekakovu tvoju poruku privatnu na mobi!., ali ja sam sa tehnikom na pas mater., tako da., dok sam je uspil pregljedat sve sam lipo pobrisal i fertik parada!., čekam da mi se ponovo javiš!???., čekam???., ti se nejavljaš., ja zaključil!., ma beli! sve rešil!!!..., nadam se i verujem da je to bilo otprilike ovako kako sam navel u mome SKROMNOM ŠTIVU?!..., si rešil???...
...BAGUDINA!., prijatelju moj!., dobre one hitnerove kobasice i vino!., ma ča dobre?!; ODLIČNE!., bolje negoli traktori!., bilo nam je lipo, samo je brzo prošlo. nismo sve ni vidili., negdi oko 5% izloženog, a poslikali oko 1%.
Čim uvatim malo vremena pokeljit ćemo slikice od ovi naši traktorića, ma neka narod i svit gljeda lipotu i divotu, neka pari oči i dušu!!!., ko i sam!.- .../čekamo slikice od tvoje prikolice u svim izdanjima!/...