BaTeK kaže:Še en TV
Grof niso pri teh traktrojih samo povečali razdaljo med sredino in zadnjim menjalnikom? Zadnji menjalnik je enak kot pri ostalih TV?
LIPI POZDRAV BaTek!!!
...ove novije serije TV nimadu zadnjega mjenjača., a ovaj transporter ima sistem prednjeg mjenjača, prenosnika i sve ostalo isto ko i tvoj tome; TV-418 .-
bog!., čitamo se...
Sinek to se ne radi prek foruma , možda ako imaš instaliran time viewer na racunalu pa da se spojimo on-lajn ja i tvoj TVmando kaže:ja san nov na forumu,bok svima.iman jedan mali problem.iman tv 420.ne pali pod ključ.žice su mi sve odspojene,tako da mi je problem oko reguletora napona.iman shemu ali to mi nije specificirano.ako mi može neko objasnit.
Air -beg bude tebi trebao kad te kresnem forumom :lol:mando kaže:a bravo puknuti ti bi mi moga barem air bag popravit preko kompića.šalim se.pozdrav.
Dinamo je punjač i on laički rečeno proizvodi struju koja puni akumulator i napaja trenutne potrošače a regulator napona tako zvani regler regulira napon koji dolazi iz dinama ili alternatora.Napon na izlazu iz dinama mora biti preko 17 volti na minimumu a kad dodaš gas preko 20 znači multimetar u ruke i na mjerenje ako je dinamo u redu pogledaj ovu temu od 13.stranice gdje su ti slike i opis kako se spaja kada sve spojiš a akumulator se nebude punio otišao je regler on nije pretjerano skup(200kn)pa ga zamjeni a ako je otišao dinamo razmisli o ugradnji alternatora.mando kaže:hvala ti zbalija to si mi odlično objasni ali tu izgleda da će bit puno veći problem.izgleda da je dinamo(regler)iregulator napona u klincu.20 godina ga palimo na špagu(povuci potegni)pa mislim da je došlo vrijeme da malo reperiramo.inače je sačuvan ali struja je jedina mana.morat ću malo više uložit.a bravo puknuti ti bi mi moga barem air bag popravit preko kompića.šalim se.pozdrav.
Jesu li to naponi bez akumulatora?majstor kaže:Dinamo je punjač i on laički rečeno proizvodi struju koja puni akumulator i napaja trenutne potrošače a regulator napona tako zvani regler regulira napon koji dolazi iz dinama ili alternatora.Napon na izlazu iz dinama mora biti preko 17 volti na minimumu a kad dodaš gas preko 20 znači multimetar u ruke i na mjerenje ako je dinamo u redu pogledaj ovu temu od 13.stranice gdje su ti slike i opis kako se spaja kada sve spojiš a akumulator se nebude punio otišao je regler on nije pretjerano skup(200kn)pa ga zamjeni a ako je otišao dinamo razmisli o ugradnji alternatora.mando kaže:hvala ti zbalija to si mi odlično objasni ali tu izgleda da će bit puno veći problem.izgleda da je dinamo(regler)iregulator napona u klincu.20 godina ga palimo na špagu(povuci potegni)pa mislim da je došlo vrijeme da malo reperiramo.inače je sačuvan ali struja je jedina mana.morat ću malo više uložit.a bravo puknuti ti bi mi moga barem air bag popravit preko kompića.šalim se.pozdrav.
Daj stavi šemu gore,,,pa da možemo nešto i konkretno da kažemo...mando kaže:iman shemu ali to mi nije specificirano.ako mi može neko objasnit.