• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
G

GROF

Guest
AlfaZD kaže:
jučer sam naišao na tatu svih Tomi Vinkovića :D
mnogo puta sam prošao tuda, ni sam ne znam kako ga i prije nisam vidio

dscn9794.jpg

...BRAVO!., SVAKA ČAST!; AlfaZD!!!., sve ča si nevel je točno!., i ne samo da je tata svi tomi vinkovića., ma sad je već; ded ili preded., to kod gvoždjurije ide malo brže negoli kod nas ča smo majmunske vrste!...

bog!., čitamo se., P.S. ...dalo bi se to lipo sredit!

matrix123456 kaže:
GROF
slike vise nego odlicne
i jedno pitanje,da li moze se taj motor sa 40 ks ugraditi na nekog tv 700 serije
pozz matrix

...lipi pozdrav forumašu; matrix123456!

MOTOR od 40 ks nemore se ugradit na serije tv-700!
...bilo je dosta pokušaja u privatnoj praksi!; made in privatna garaža!., ali je bilo lomova ko u priči sa lošim završetkom priče!., moglo bi se ugradit!!! ali uz uvjet veliki preinaka ili kako kaže naš vridni forumaš!; firemanpetar!., uz puno izboljšanja i preinaka.-
bog!., čitamo se...

Posljednje uređivanje:

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
Re: TOMO VINKOVIĆ

ex kakva bi bila kombinacija stari oblik i prenos a novi motor od 40ks ih pa bio bi jak ko zemlja.............
ali kad se ima volje... moglo bi se to preraditit................

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318

Pozdrav svima!
Nisam ni ja video tako nešto,,,izgleda mi kao Terminator,,,ili Transformers...čudo jedno!
Sve radnje radi...kosi, usisva, čisti....još da skuva kafu i sipa rakije...a jooooj :lol: :lol:
Pozdrav Joe! :mrgreen:

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381

pozdrav postovani prijatelji forumasi
da se i ja malo javim nakon duzeg izbivanja sa foruma, ovih dana je i mene posjetio Marfi, naime rasklapao se pogonski kardan pred samo oranje vocnjaka te sam ga zamijenio repariranim
evo i slika naravno
skidanje platformi za noge
dsc05074m.jpg

dsc05075.jpg

dsc05082.jpg

da bi se izvukao kardan potrebno je malo razmaknuti srednji trap
dsc05089p.jpg

nakon zamjene kardana malo sam orao vocnjak
dsc05094.jpg

naravno morao sam skinuti arnjeve kako nebi lomio grane
dsc05095.jpg

dsc05093p.jpg

dsc05096.jpg

diferencijal sam provjerio danas (preventive radi) 8)
dsc05101v.jpg

V

VeljaNi

Guest

Društvo, u startu se izvinjavam oko mog neznanja, ali samo prenosim pitanje mog strike. Dakle problem je vezan za zazor ventila traktora Tome Vinković 420 84to godište serija 6.

Hvala unapred i živi bili!

zvonis01

Član
Tu od
2 Ožu 2009
Poruka
792

@edososko
ne znam jesam li u pravu,ali čini mi se da ti se špaga usjekla u voćke,vidim da je vezana čvrsto što nikako nije dobro :scratch

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381

zvonis01 kaže:
@edososko
ne znam jesam li u pravu,ali čini mi se da ti se špaga usjekla u voćke,vidim da je vezana čvrsto što nikako nije dobro :scratch
nije bas da se usjekla ali je dosta cvrsto vezano, u svakom slucaju nije dobro i nije za pohvalu :blackeye

G

GROF

Guest

...fala doneba vridnome forumašu; zbalija!., za slikice! čista petica..., pozdrav obitelji!

...pozdrav lipi edo!., pa disi čovječe???., ni te ko ni turpije u zatvoru!., sretno ti sa delom!., pozdrav lipi obitelji!!!

...pozdrav svima forumašima!., kako starima!., svakako i novopečenima!!!

bog! narode moj!., čitamo se..., P.S., još malo pa će slikica bit još, još, još, punooo!!!

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

VeljaNi kaže:
Društvo, u startu se izvinjavam oko mog neznanja, ali samo prenosim pitanje mog strike. Dakle problem je vezan za zazor ventila traktora Tome Vinković 420 84to godište serija 6.

Hvala unapred i živi bili!

Pozdrav novome članu VeljaNi. Štelaj oba dva ventila na 0,20 i biče OK.
A za neznanje netreba se izvinjavat jer nemožeš sve znat.

Grofe
Tvoj je Tomo pravi gradjevinar ;)

Edo
Pa gde si ti :scratch :D
Fine slike, zanimljivo.

Staviču i ja neku od pre neki dan kad sam vozijo drva.

17435361.jpg

deva

Član
Tu od
7 Tra 2009
Poruka
140

17435361.jpg
[/quote]

Bome ti se prikolica savila ili mi se to čini, a Petre?
Dokle si dogurao sa hidrauličnim volanom?

danek

Aktivni član
Tu od
18 Pro 2008
Poruka
1,001

Dokle si dogurao sa hidrauličnim volanom?[/quote]
to si maznul drva na triglavu

Posljednje uređivanje od moderatora:

levi

Novi član
Tu od
24 Svi 2008
Poruka
10

Pozdrav svim forumašima...iz kišovitog Varaždina!

I

izo84

Guest

pozdrav svim forumasima
kako vidim oranje je krenulo sa malim kvarovima ali sta mozes kakav bi bio stroj kad nebi imao malo kvarova da cackamo malo po njima a i drva su tu, ovde je svak nesto radio osim mene posting.php?mode=reply&f=24&t=144#

da vas nesto pitam da nema neko koju sliku od zadnjeg utovarivaca neznam kako bi objasnio kako izgleda uglavnom
kaci se kao plug i nema zasebnog hidraulicnog cilindra nego kad dizes traktorsku hidrauliku dizese i kaska

to sam negdje gledo ali neznam gdje

deva

Član
Tu od
7 Tra 2009
Poruka
140

danek kaže:
deva kaže:

17435361.jpg

Dokle si dogurao sa hidrauličnim volanom?
to si maznul drva na triglavu[/quote]

Hoće li šumari napraviti prijavu, a? :mrgreen:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

Pozz svima!
Ma neče bit prijave, sve je legalno :mrgreen:
A prikolica se savila malo, samo platon- daske. Ma nije to ništa, važno je da željezo izdrži :lol: Znaš kako je, samo loži i ne štedi. :mrgreen:
Što se upravljača tiče, nabavijo sam glavu, obruč volana. Cilindri su u izradi- naručeni. Tako da, polako...ne žuri se baš :mrgreen:

R

rhaj1982

Guest
Jedan moj kolega ima TV 521 sa DMB-ovim motorom i otiso mu je regler. On si je uspio mukte nabaviti novi regler, proizvodjac je Lombardini. Montirao ga je na traktor i sve je radilo, medjutim nakon tjedan dana mu traktor nije htio upaliti, pala baterija na 9 V. Sad on sumlja da mozda nesto nije dobro spojio.
Moze li mi neko reci koji tocno tip reglera ide na takav TV i ima li neko shemu za njegovo spajanja. Isto me zanima za TV 730 (podatke o regleru i shemu).

Jos sam zaboravio napisati da na ovom novom regleru pise:
REF 4155
W6A
proizveden je u Spanjolskoj.

Posljednje uređivanje:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636

Na regleru mora biti neka šema/oznake ,ako nema nek ju nađe , nacrta, izmisli , ...samo je nek nabavi ..
Po ovim oznakama google ne nalazi ništa pa ti ni ne mogu pomoći . :oops:
Ako ga je napamet spajao može biti da je već uništen ..
Možda da staviš slike ..možda bi pomogle .

Z

zimmerman

Guest
TOMO VINKOVIĆ pe18

Pitanje za starije iskusne kolege.

Koliko košta hidraulika koja se montira na prednji trap TV, a pokreće s pomoću remena i postoji li za kupnju "gotov mehanizam hidraulike" prednjeg trapa za PE18, s obzirom da ovaj model ima hidrauliku koja se pogoni na zadnjem trapu?

Hvala unaprijed

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh