• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

brane

Član
Tu od
16 Velj 2008
Poruka
44
Re: TOMO VINKOVIĆ

p1050030.jpg

p1050031e.jpg

imt5550

Član
Tu od
15 Lis 2009
Poruka
66

Alen kaže:
imt5550 kaže:
imali tko katalog djelova tomo vinkovic freze 95
treba mi jer neznam gdje idu neki lezaji

Koji model traktora i freze? Ima ih raznih.....

traktor tv 419
freza tv 95

S

Schumacher

Guest

firemanpeter kaže:
Pozdrav novom forumašu Schumacher, mi se več znamo, jel? ;)

:scratch :)

Nije greh ako tražiš međunarodno pomoč. :)

yzf ico

Član
Tu od
12 Velj 2009
Poruka
117

evo ja složio hidraulični volan. volan radi kako je planirano. ali zlo volan prebrzo reagira i nemoguce upravljati traktorom u vožnji sa vecim brojem okretaja. traktor od ljeve do desne točke skrene za 3 sekunde. mogu reč da je projekt propao ali ne odustajem. u dolasku je hidraulicna glava pa ce biti složeno kako treba. imam slike ali neče primit

majstor

Član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
256

Ima li tvoj razvodnik vijak za podešavanje tlaka?Kad bi smanjio pritisak možda bi ga i usporio,postoje i prigušnice koje smanjuju protok a da ograničiš hod komandama?

yzf ico

Član
Tu od
12 Velj 2009
Poruka
117

nema u tome je problem ovako je jako opasno. za prigušnice znam samo onda moram cijevi prepravljat ne prima mi slike

imt5550

Član
Tu od
15 Lis 2009
Poruka
66

yzf ico kaže:
evo ja složio hidraulični volan. volan radi kako je planirano. ali zlo volan prebrzo reagira i nemoguce upravljati traktorom u vožnji sa vecim brojem okretaja. traktor od ljeve do desne točke skrene za 3 sekunde. mogu reč da je projekt propao ali ne odustajem. u dolasku je hidraulicna glava pa ce biti složeno kako treba. imam slike ali neče primit

mozes to snimit kako radi?

imt5550

Član
Tu od
15 Lis 2009
Poruka
66
Re: Tomo Vinković brošure?

pozdrav!
Treba mi katalog djelova za frezu tipa TV 95
ili ratavljeni izgled
neznam gdje idu meki lezaji
hvala

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636

yzf ico kaže:
mogu snimit samo neznam kako stavit video evo slika. http://img682.imageshack.us/gal.php?g=f ... ia0332.jpg
he,he nije loše ...bravo !
Samo fali naprijed neki okvir za držanje da ne bi odletio na haubu ..na nizberdici ili kod naglog kočenja .
i oprez! ..volan služi kao uporište kod kočenja ,osim ako nemaš 140 kila ;)
Detalje oko onog cirkusa ću ti objesniti uz pivu ;)

yzf ico

Član
Tu od
12 Velj 2009
Poruka
117

trebala je doći ručka s desne strane za koju bi se držalo.ali neće biti će volan na kraju. a ti se javi kad budeš mogao za pivu.

B

bezimeni

Guest

yzf ico kaže:
mogu snimit samo neznam kako stavit video evo slika.

jel moguće smotat puni lijevi??

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,630

Bok zbalija
Kaj si to negdje gastarbeiter ili su to slike s putovanja po lijepoj našoj? Koliko vidim to na slikami mi ne liči na Sv Križ. :mrgreen:

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

Pozdrav iwanho!

Ne nisam ja nikakav gastarbajter ili nešto slično tome.
Ove slike su postavljane na zahtjev mog veliko prijatelja GROFA je njemu postavljanje slika baš i neide, te sam ja taj posao učinio sa zadovoljstvom :D.
A i ujedno postavim slike za još par ljudi na forumu kojim ne ide postavljanje ako i
ne uspijem objasniti kako se postavljaju slike na internet, tj. na forum

A ti si negdje iz zagorja kad poznaješ kraj oko SV. Križa Začretja ili?...

Posljednje uređivanje od moderatora:
G

GROF

Guest

lipi pozdrav forumašima iz snižne like - Jezeran!!!

firemanpeter!., ma tome gura snig ko pravi!., "grtalica" je taman orginalna., ni velika, ni mala!., SRETNO!

brane!., tomicu si dobro zamazal!, pala je i zimska brazda., a ono malo ča se vididu utezi - tegovi na zadnjim
kotačima!., ma ispali su ko orginalni!., lipi pozdrav!

yzf ico!., dobro je ispala komanda ručnog zakrićanja?!., ali., ali., kako je lipo napisal naš forumaš; Puknuti!!!., bilo bi
letenja na sve strane u nezgodnom položaju šoferiranja!., tako da lipo preporučavam ić na klasičnu
hidro-servo glavu ili kako se već zove?!., jer ipak taj tvoj traktorić vozi i tata., pa da nebi bilo nismo znali???
...ajde prikelji bolje slikice!., ono nako je sve loše i premalo!., i frende! daj one komentariće ubaci sistemom datom mogućnosti uredjenjem posta; UREDI., ujedno je preglednije i lipše!., /pozitivna kritika!., nemoj se uvredit/., aj častim pivom kod Puknutoga u lipome Samoboru!!!., p.s. ljubi, ljubi lipu curu!...

iwanho!., uvik te lipo za čitat!., ti si neki dobar lik!...

zbalija!., fala za prikeljene slikice moji prijatelja i dragi suseda; Gašparovića!., ma neka narod i svit vidi kako tata
Željko čisti snig po naši Jezerani!., dobra i jaka konkurencija LIKA CESTA-ma!!!..., i Željac! nemoj se
branit - čudit!., pa ti si bil kod nas u Liki na privremenom radu - delu!, dobro je forumašić; iwanho! skontal!...

Bog! narode moj., čitamo se...

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,630

zbalija kaže:
iwanho kaže:
Bok zbalija
Kaj si to negdje gastarbeiter ili su to slike s putovanja po lijepoj našoj? Koliko vidim to na slikami mi ne liči na Sv Križ. :mrgreen:

Pozdrav iwanho!

Ne nisam ja nikakav gastarbajter ili nešto slično tome.
Ove slike su postavljane na zahtjev mog veliko prijatelja GROFA je njemu postavljanje slika baš i neide, te sam ja taj posao učinio sa zadovoljstvom :D.
A i ujedno postavim slike za još par ljudi na forumu kojim ne ide postavljanje ako i
ne uspijem objasniti kako se postavljaju slike na internet, tj. na forum

A ti si negdje iz zagorja kad poznaješ kraj oko SV. Križa Začretja ili?...

Iz Jesenja. A i delal sam 2 leta u Sv. Križu, ali ne pitaj kaj, jer je to bil moj sv. križ. :evil: :madmana:
Obzirom na količinu snega, mogel sam si misliti da je to grofova domaja. Trebalo bi mu malo pripomoći :partyman:

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

GROF kaže:
lipi pozdrav forumašima iz snižne like - Jezeran!!!

iwanho!., uvik te lipo za čitat!., ti si neki dobar lik!...

zbalija!., fala za prikeljene slikice moji prijatelja i dragi suseda; Gašparovića!., ma neka narod i svit vidi kako tata
Željko čisti snig po naši Jezerani!., dobra i jaka konkurencija LIKA CESTA-ma!!!..., i Željac! nemoj se
branit - čudit!., pa ti si bil kod nas u Liki na privremenom radu - delu!, dobro je forumašić; iwanho! skontal!...

Bog! narode moj., čitamo se...

Pozdrav GROFE!
Što se tiče stavljanja slika nije nikakav problem, samo par minuta posla
(ovisi o kojoj se količini slikovnog materijala radi :D ).

Čuj Mladene ja se ne sramim ništa da sam bio na privremenom radu u Lici na održavanju i servisiranju traktora proizvodnog programa "tomo vinković". :D :p

iwanho kaže:
Iz Jesenja. A i delal sam 2 leta u Sv. Križu, ali ne pitaj kaj, jer je to bil moj sv. križ. :evil: :madmana:
Obzirom na količinu snega, mogel sam si misliti da je to grofova domaja. Trebalo bi mu malo pripomoći :partyman:

Pozdrav iwanho!
Ajde da ima i malo više zagoraca na ovom forumu, to mi je baš drago :D !
A čuj ke se tiče poslova u SV. Križu i okolici ispada baš kak ti veliš da je to križ,
tako da ne moramo dalje ništa o tome raspravljati. :(
Točno tako po količini snijega se vidi da je to GROFO-va domovina :D,
ali mogu ti reći da je prije dva dana malo manje snijega bilo i kod mene.

T

Tomazy

Guest

pozdrav ekipi!
e ovako neznam jel puknuti nešto ovako predlagao? ako nije jel to izvedivo? naravno nemojte mi zamjeriti na neznanju. jer nemam pojima o hidraulici . znači dali se može to na neki način povezati s tim izlazom iz volana na razvodnik koji s druge strane zgloba upravlja cilindrom? i bili se dogodilo ko kod člana yzf ico da to radi pre brzo? unaprjed kažem nemam pojima o hidraulici na traktoru.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh