Re: TOMO VINKOVIĆ
...veliki pozdrav iz snižne like - Jezeran! dragim i vridnim mojim forumašima!
joekeki!., poštovani forumašu!, lipi pozdrav u predivnu Vojvodinu!., nisam bil u mogućnosti da se prije javim na foruma imam problema sa serverom ili kako se već zove "to i takovo gov*o"!., pital si u svezi atesta za onaj zaštitni okvir - luk, aranj ili kako se već zove od naroda za narod., uglavnom se razumimo!., točno., za tu i takovu zaštitu treba atest., tomo vinković je imal atest po JUS-u., prima sada koristi stari tomin., hittner je moral delat atest ako se ne varam u Českoj., ma polomili pol traktora dok su dobili komad papira... ., da rezoniramo., izmedju ostalog si pital za onaj moj krov, polu kabinu ili nešto treće., taj krov je pripasan od IMT-ea., dobar je ča štiti od nedaj Bože! prevrtanja, sunca, kiše., onako ko kišobran!!!., a na tehničkom pregledu motorni vozila kodmene u mojoj liki moral sam vratit na moga tomu i onaj orginalni zaštitni okvir., nisam mogal proć tehnički pregled bez orginalnog "atestiranog" zaštitnog okvira; "prima" tvornice traktora iz Bjelovara., jer za sve traktore - motorna vozila u lipoj našoj postoji dokument o takozvanoj homologaciji vozila!, bla, bla, bla,..., i ča se more, ča mora bit? mora!., fertig parada!... /veži konja kadi gazda kaže, pa makar konj i krepal!/.-
BaTek!., poštovanje dragi moj forumašu!, lipi pozdrav u predivnu deželu Sloveniju!., poslal si mi p.p. u svezi mišanja nafte i ulja u kareteru motora traktora tome., nisam mehaničar pa ću napisat onako svojim slobodnim stilom!., "navodno" postoji nekakova brtva - dihtung izmedju bosch pumpe i kartera motora i nakon nekog vremena od 25 - 35 godin ta brtva - dihtung se pohaba - potroši i počme propušćat da se te dvi tekućine mišadu, svakako se u karteru motora podigne razina ulja motora i svakako treba napravit servis na bosch pumpi, te zaminit dihtunge!., i piči dalje., preporučavam da se traktor ne koristi - ne pokriće se - starta sa motorom dok se ne sanira - popravi isto., ako bi traktor vozil moglo bi doć do zaribavanja motora!.,, a to je skupa igra!., mehaničari i majstori struke nemojte se smijat, ovo sam probal seljačkim jezikom objasnit "ja" ali ko ekonomista - činovnik - nekadašnji mladi općinar!.-
firemanpetar!., poštovanje! lipi pozdrav., nadasve pedantnome i vridnome članu - forumašu!., samo sam til pozdravit i pofalit tvoga traktora tomu sa ralicom!., izgljeda ko nov!., ili čak bolje i lipše!., a snig gura ko od šale!!!
Bagudina!., veliki pozdrav dragome prijatelju!., preponosnom vlasniku traktora tome!., aj prijatelju strpi se još malo., mamicu mu njegovu ljubim!!!, rešićemo sve ove dane!!!.-
Bog! dragi moji forumaši!., čitamo se..., DOBRO MI STOJTE!!!