Re: TOMO VINKOVIĆ
zbalija kaže:
Petre kad su to sad sve napravo trebaš da "izboljšanja" prodaš u neku od tvornica:
Primu, AGT ili Hitter pa da se ugrađuje na nove traktore te da i drugi korisnici tih traktora mogu da
uštede leđa i rastezanje ruke
Poštovanje dragi moji forumaši!., lipi vam pozdrav svima skupa!!!
...prijatelju i vridni forumašu; zbalija!., fala za pokeljene slikice!., fala, dužnik sam ti!...
ali moram samo iznest moje znanje i spoznaje o ovim produženim ručicama mjenjača!., ma svaka čast i fala nadasve vridnome Petru na njegovom odradjenom poslu - izboljšanju., ali nažalost to i takovo izboljšanje nemože unovčit!., razlog je i više negoli jasan., te i takove ili slične "produžetke" ručice mjenjača prvi je počeo ugradjivat "brend" tomo vinković i to prije neki 30 godina, /već sam negdi pisal o tome., zavisilo je sve o željama kupaca, stroju i tako to,/...., a poslje svi ostali proizvodjači ti naši mali traktorića., svaki inžinjer - majstor - tvornica napravila - prilagodila onako kako je imala ideju na sebi svojstven i jedinstven način., tako AGT ima nesto slično kao stari reno 4 uz kombinirku sa tomom, HITTNER slično kao tomo i Peter naš., jedino PRIMA ima onaj stari način kakav je bil i nekada., a takav način mijenjanja brzina - šaltanja imam i ja na mome tomi!., uz napomenu da sam imal jako, jako puno muke oko mijenjanja brzina jer sam uvik šaltal kontra., a ovim produžecima šaltanje se odvija sasvim kontra od klasičnog redosljeda brzina!., pa sam ja imal dosta problema sa šaltanjem dok sam se privikal na kontra redosljed brzina!!!...
...joe!!!., ma svaka ti čast za tvoju vridnoću i razpoloženost za pomoć!., taman sam krenul kod moga brata da izmirim na tomi onu "masku" za našega mladoga i vridnoga forumaša; BaTek-a., kada vidim da si ti to sve lipo odradil; izmiril, poslikal,... ma svaka ti čast!., /svaka ti dala!!!., vina iz bokala!!!/...
...BaTek!!!., pa ako imaš vremena, novčića, živčića, VOLJE., samo delaj i delaj izboljšanja!!!., u delu - radu je spas!!!
...dragi moj svite!., Bog!., dobro mi stojte, ničeg se nebojte!!!., čitamo se...