bercolinija
Član
- Tu od
- 21 Lip 2009
- Poruka
- 74
Re: TOMO VINKOVIĆ
POZDRAV SVIMA!!
eto, da malo prokomentiram ovaj video.
ja mislim da na videu, ovo što se vidi, nije prava brzina krdana. Pa nemre bit tak sporo, vjerojatno se tak brzo vrtil, da to kamera ili mobitel ni mogel poloviti. Na mojem se krdan vrti, u štand gasu, puno brže nego ovaj na videu, usto se još vrti u lijevu stranu, a kolko ja znam joekiki ima TV-818.
ETO TO JE MOJE MIŠLJENJE. :mrgreen:
zbalija kaže:puknuti kaže:Pogledajte tomicu kako freza a a kako se polako vrti kardan , kaj bi bilo da da malo gasa ?
[youtube:5nv96mzs]Gkk4S7V5lMk&feature[/youtube:5nv96mzs]
punuti to je freza od serije 700, a TV je serije 800 i ne poklapaju se prijenosni omjeri.
Ta freza radi super na 1000 o/min, a to je frezanje na 540 o/min (kada govorim o broju okretaj kardana govorim za broj okretaja na maksimalnom broju okretaja motora).
A zašto ne doda malo gasa to trebaš pitati joekiki jer je to njegova freza i traktor tako da....
POZDRAV SVIMA!!
eto, da malo prokomentiram ovaj video.
ja mislim da na videu, ovo što se vidi, nije prava brzina krdana. Pa nemre bit tak sporo, vjerojatno se tak brzo vrtil, da to kamera ili mobitel ni mogel poloviti. Na mojem se krdan vrti, u štand gasu, puno brže nego ovaj na videu, usto se još vrti u lijevu stranu, a kolko ja znam joekiki ima TV-818.
ETO TO JE MOJE MIŠLJENJE. :mrgreen: