• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
T

Tomazy

Guest
Re: TOMO VINKOVIĆ

puknuti kaže:
Daj slikaj ovo crveno čudovište s donje strane , hvala.
molim također!

S

sedo

Guest

pozdrav -PUKNUTI I TOMAZY neznam na sta mislite da slikam sa donje strane na ovaj traktor crveni od mog rodaka ili na ovaj moj tarup sto sam slikao vise puta odg. da znam pa da mogu slikat da znam na sta mislite :lol: :scratch

petar

Aktivni član
Tu od
15 Pro 2007
Poruka
1,257

''tarup'', i mene zanima, noževi, koliko ima, fiksni ili klateći, zahvat,...

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021

momci pitanje za vas

naime htio sam da mjenjam ulje na traktoru medjutim nisam kupio odgovarajuci filter,koji ide filter na moj traktor da li pase od nekog kultivatorami koja je oznaka filtera

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

matrix123456 pozdrav!

Daj reci koji motor imaš gore i koliko je ks,
oda ćemo ti lakše pomoći.

Na LDA 672 dakle motore od 30 ks pašu fileti od Golfa I i II benzinski motor,
a ako netko želi kraći firer ulja u tom slučaju ide od Škode Favorit ili Felicija 1,3.

C

capo1967

Guest

Malo nadopumpavanje guma i spreman za oranje,slike su sa mobitela pa nisu baš najbolje uskoro ću staviti video klip sa oranja,do tada pozdrav ekipi najboljeg foruma::.

S

sedo

Guest

POZDRAV SVIMA---obecao sam da cu malo bolje slikat onaj moj tarup i evo opet obecajem posebno vama sto ste to trazili a cin mi se bijase PUKNUTI,TOMAZY,PETAR ovo jucer i danas pada kisa kod nas pa nisam mogo slikat :( al cu prikacit za tomu pa cu vam slikat vise slika da vidite nije to problem :D

B

bobanvrb

Guest

Zdravo drustvo ja sam slucajno nabasao na ovaj forum i mogu vam reci da sam video dosta korisnih stvari vezanih za tomu.Imam ga ceo zivot ,tj.pokojni cale ga kupio 85. kad sam imao 6 godina i hvala bogu do dana danasnjeg me sluzi super uz manje pehove.A radio je mnogo.Plugovi,freza,suma.Inace imam malog 418.Najvise problema sam imao sa frezom tu mi se desavalo sve i svasta od kojekekvih lomova.Uzrok:kamen,panj,zila,septicka jama.Cak sam jednom uspeo i plugove da slomim.
Interesuje me dali mogu da stavim gume 7,50 16 umesto 6,00 16 i kakve su posledice po moje zdravlje ako se ove vece gume dodirnu.Ako neko ima to iskustvo.Pozdrav

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,410

Ak već hoćeš veće gume, stavi 6.50-16.
Za 7.50-16 su ti preuske felge, a i bojim se da budu preblizujedan kotač drugom. Osim toga, izgubit ćeš dosta na vučnoj sili u svakoj brzini, jer je taj motor jednostavno preslab za veće kotače.

B

bobanvrb

Guest

Pa predpostavio sam to ipak je to 18 ks.Ali imam problem sa gumama 6,50 nemogu da ih nadjem u srbiji.Ruma guma pravi jedina gume kod nas i to samo 6,00 i 7,50.Raspitacu se jos ali mislim da su slabe sanse u svakom slucaju hvala

A

AGRIPLUS65

Guest

ja pred dvije godine platio 330 kn neke jambo i pokazale su se dobre,a gudjer su bile 150 eura,sori na pravopisu :lol:

Posljednje uređivanje:
B

bobanvrb

Guest

deva kaže:
Koliko dođu kod vas 7.50-16?
Zavisi od trgovine i proizvodjaca negde od 55 do 60 e.Ove 6.00 16 sam naso za 36e,rumaguma.Malo su mekse ode sara brze ali zato dok su nove cupaju ko lude.Ali sava kranj je nezamenjljiva guma.Traju mi 25 godina i sad je vreme da ih menjam.Mislim da je to za gumu vrh vrhova

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381

matrix123456 kaže:
tomo vinkovic 420 20ks
negdje sam cuo da pasuje od imt 504 al ne vjerujem nesto u to
nije 504 nego 509, motor Lombardini LDA 450.....

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021

ma 18,20 nije bitno bitno je da je 420
skinuo sam podatke pa nadjem

stp se tice guma mislim da je najbolje ostaviti kakve jesu mozda malo sire stavit ali i to nije potrebno jer je traktor mali..

ruma guma vrlo kvalitetna guma,bar je kod mene,kupio sam dvije prije 7,8 godina i od tad sam miran ma sara se uopste promjenila ostale su ko nove a u sumi toliko puta klizale,prelazile preko panjeva,ustinute vise puta i nista,stvarno kvalitetna guma,a save orginalne na njemu su ok,i vrlo su kvalitetne samo sto imaju malo plata pa se brzo poderu sa strane

C

capo1967

Guest

Bog molim da mi netko pomogne kako provjeriti dali dinamo na traktoru TV 522 puni, bez odvoženja električaru, da ne listam po forumu mislim da ima negdje na stranicama,
Pozdrav,,

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021

imas li ampermetar na njemu ako imas mozes vidjet na njemu,ako ti kazaljka na ampermetru kad traktor radi stoji na 1 onda dopunjava,ako ne nedopunjava....
ako nemas ampermetar ili ti nije ispravan lijepo uzmes voltimetar u ruke upalis traktor stavis igle na kleme i vidis da li puni

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,410

capo1967 kaže:
Bog molim da mi netko pomogne kako provjeriti dali dinamo na traktoru TV 522 puni, bez odvoženja električaru, da ne listam po forumu mislim da ima negdje na stranicama,
Pozdrav,,
Upali svjetla na ler gasu i dodaj gas. Ako se svjetla pojačaju, vjerojatno puni. Pri tome bi trebalo priključiti voltmetar na akumulator i izmjeriti napon.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh