B
bobanvrb
Guest
capo1967 kaže:Bog molim da mi netko pomogne kako provjeriti dali dinamo na traktoru TV 522 puni, bez odvoženja električaru, da ne listam po forumu mislim da ima negdje na stranicama,
Pozdrav,,
Ja mislim ako ugasi kontrolnu lampicu kad upalis trebalo bi da puni.E sad ako je dinama u pitanju ima jedna zeznuta stvar u vezi nje a to je regler.Kad on pocne da zeza to su problemi.Regler treba da naizmenicnu struju koju pravi dinama vrati u jednosmernu i to na 14V,ali masu puta on to neradi kako treba pa se akumulator ne puni ispravno.Ima jos jedna caka na dinami kad skines kleme sa akumulatora u radu dinama gubi pobudu i prestaje da pravi struju.Sto se mene tice kontrolna lampica je zakon pod uslovom da je ispravna
matrix123456 kaže:ma 18,20 nije bitno bitno je da je 420
skinuo sam podatke pa nadjem
stp se tice guma mislim da je najbolje ostaviti kakve jesu mozda malo sire stavit ali i to nije potrebno jer je traktor mali..
ruma guma vrlo kvalitetna guma,bar je kod mene,kupio sam dvije prije 7,8 godina i od tad sam miran ma sara se uopste promjenila ostale su ko nove a u sumi toliko puta klizale,prelazile preko panjeva,ustinute vise puta i nista,stvarno kvalitetna guma,a save orginalne na njemu su ok,i vrlo su kvalitetne samo sto imaju malo plata pa se brzo poderu sa strane
Nije ruma losa i nju imam za 36e.Meni nekako deluje meko,A neki drugari sto je imaju su zadovoljni i hvale je.Znas to je neko voli mecu neko bmw neko audi
Posljednje uređivanje: