bobanvrb kaže:
Ej ljudi a sta da radimo sa transmisijom.TRKACI;TANJIRASTI;KONUSNI.Zatim oni srafovi na tanjirastom oni celicni koji se stalno odvijaju i pucaju pa sam morao da ih zavarim.Lose pomocno kardansko vratilo i cela ta pomocna transmisija.Naravno ovo se odnosi na serije 400 i 500.800 je druga prica ti nedostaci su u dobroj meri reseni.Da sad se setih,ono kad kupujemo gume pa moramo sve 4 nove jer ako ostanu 2 stare odose trkaci opet i tako dalje.Dodajte i vi nesto!!!
Dadat ču ovo:
Ako ti se odvijaju vijci na tanjurastom onda ti fale ovi limovi što služe za osiguranje. Znači netreba varenje.
Vijci su popucali jer su se odvili i sve je onda labavo pa se pokida. Isto tako vijci trebaju bit bolje kvalitete- 10.9 a postoje još bolje kvalitete. Reci koje si ti upotrebijo i onda zavario?
Opet si napravijo grešku sa varenjem, možda si čak stavijo neku bolju kvalitetu vijaka ali si sa varenjem strukturu vijaka deformirao pa se mogu opet pokidat.
Što se tiče guma, treba se one mjenjat međusobno (pozicije) da se iztroše sve jednako i onda se nabave sve četiri nove. Tako nema nikakvih problema i ništa ne trpi, plus toga gume če tako potrajat duži period. Ako se ne mjenjaju pozicije onda se gume ispred potroše a zadnje su još možda nekih 30% a treba ti mjenjat sve 4 i več poznatih razloga. Znači pljuješ u svoj đep.
Izvini ali iz tvojih riječi mogu smo doznat da si za te probleme više ili manje sam kriv.
Sjetijo sam se još nešto ali nemoj misliti da sam se okomijo na tebe. Htijo bih samo objasnit zašto ovi problemi koje si naveo.
bobanvrb kaže:
Ej ljudi a sta da radimo sa transmisijom.TRKACI;TANJIRASTI;KONUSNI.
Kako ja razumijem otišli su ti i trkači, tanjurasti i konusni. Odgovor si več sam napisao (barem sam ja tako razumeo) kad si rekao da su ti trebale samo dvije nove gume što znači druge dvije su ti još dobre. To je onaj več poznati razlog. Različiti promjer kotača ispred naspram pozadi polako pogricka getribe.
Rješenje sam več napisao pa je poznato.