Re: TOMO VINKOVIĆ
deva kaže:
Jedva sam i ovo skrpao, cijelu se večer j...., ja ih vidim, treba malo pričekati dok se učitaju.
... poštovanje forumašima najboljeg poljoprivrednog - foruma!
ej forumašu; deva!., ti si se je.. celu večer sa filmićima!., a mi SVI onda ostatak večeri!!!., ma sad je sve dobro., kodmene se samo čul zvuk traktora!., ali sada je sve ok-e!., dobri filmići i svaka čast na oranju!., tvoja ocijena čista desetica!!!., vidim da je zemlja lipa, prava crnica!, a okolo krš i kamen ko kodmene u mojoj Liki!., ma tvoj toma bi mogal bez problema vuć onakova dva plužića od 8 coli!!!., fala za filmiće i sretno ti!...
ej zbalija!., prijatelju moj!., fala, fala ti doneba na tvojoj orginalnosti i trudu, na odradjenim čišćenjima i filtriranju postava., jer kada se bećari trudidu treba jim i pomoć!!!
ej forumašu ivane33!., imaš mali traktorić hittner! i moja preporuka da ga svakako registriraš., a za točan iznos koštanja i svih tih gluposti oko registracije nazoveš svoju stanicu za tehnički pregljed vozila i odma, i iz prve ruke saznaš točan iznos koštanja., izmedju ostalog barem je to sada lako saznat., okreneš telefonski broj i rješena stvar!., lipi ti pozdrav i sretno sa novim strojem!!!
ej novi forumašu vuco 25!., pa ti iz vedra neba i u rebra!!!., ko prvo! ispada, da ti sada imaš prvi put doticaja sa tim i takovim malim "čudom" od traktora pa odma i na prvu imaš za sve nas sto pitanja???., moraš ić redom!., najprije se predstavi i napiši nekakovo štivo o sebi., onda daj malo slikic o stroju!., ali., ali., uvik taj jebeni ALI!., pa svoj strojčić malo operi, uglancaj da nam se nesmije pol forumaša ki imadu uglancane cineske i japanske traktoriće., ako malo nji pogljedaš svi su odreda stari!., ali, ali., ušminkani i uglancani ko pasja kesa, ma nisu zamazani ni kad oredu po najvećem blatu!., pa forumaši ji opreredu i ušminkadu za slučaj slikanja?., ugljedaj se na stotine forumaša ki svoje strojčiće držidu u redu!., nemoramo daleko ić., vidi samo stari stroj od našega člana i nadasve vridnoga forumaša; deva!., pa traktorić mu izgljeda ko beba!!!., i da ti još malkice dodam pozitivne kritike!., postavil si hrpu pitanja koda si se prijavil za kviz - milijunaša!., a mi bi se trebali ko to Bože! javljat?., ono; pola - pola, pitaj publiku, džoker! ZOVI!!!., ja bi ti u vome slučaju predložil da koristiš ovu zadnju ponudjenu opciju!; ZOVI., SAMO ZOVI!!!., jer rodjo moj kada se mi razpištoljimo pisat?., ma će vaj forum i Bogom! dan prostor bit mali!., aj Bog!., nemoj se ljutit., ovo je pozitivna kritika i iskreni savjet!!!
pozdrav lipi svima!., Bog!., čitamo se...