• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
A

Alen

Guest
Re: TOMO VINKOVIĆ

maksica6 kaže:
tv821 kaže:
sad me ovako zanima, imam tomu 821, zvjer i po, sve štima, mjenjo sam mu čahure zgloba i klinove i krike na klipu. sad prede po blatu ko lud. e sad me zanima može li mi tko reći dali mogu ne njega ugraditi hidro - volan ( servo )??
mislim, ugradio bih ga ja sigurno, nije problem, al me najviše zanima gdje mogu nabaviti cijeli sistem hidro - volana i po kojoj cjeni???

Gdje ste mijenjali cahure i klinove i koja je cijena toga?

To sam promjeniš.... A košta oko 100 kn dvije čahure i dva klina....

tv821 kaže:
sad me ovako zanima, imam tomu 821, zvjer i po, sve štima, mjenjo sam mu čahure zgloba i klinove i krike na klipu. sad prede po blatu ko lud. e sad me zanima može li mi tko reći dali mogu ne njega ugraditi hidro - volan ( servo )??
mislim, ugradio bih ga ja sigurno, nije problem, al me najviše zanima gdje mogu nabaviti cijeli sistem hidro - volana i po kojoj cjeni???

Hmmm....radi čovjek u bj.... Filipan

T

tv821

Guest

ma oko 200 kuna košta komplet i to naručiš u primi u bjelovaru i oni ti to pošalju pouzečem

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

tv821 kaže:
mjenjo sam mu čaure zgloba i klinove

Ima li ko slike da se vidi kako te izgledaju :scratch

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649

el ima ko tomu ili slično a da ima prednji hidraulik?

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

Imam ja, ali to je samo za dasku. Nije za standardne priključke.
Ako te zanima, slike su nekoliko stranica nazad.

brane

Član
Tu od
16 Velj 2008
Poruka
44

gdje se može nabaviti takav plug, moželi se to pogledati kod tebe ja sam dvaputa tjedno u KAMEN MOSTU vozim robu za Amarilis

T

TOMO VINKOVIĆ

Guest

ja iman tv-420 i plug mi nije takav,taj video sam našao na youtube-u. ;)

Posljednje uređivanje:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

Meni se ne čini da bi se zaljetao. Jedan put si mu dao gas ali motor dobro radi.

PS
Ako budeš trebao mjere od ralice, označi na moji sliki koje ti trebaju. A več sam ti to napisao nekoliko posta nazad.

T

tv821

Guest

dali mi tko od vas može nabaviti mašinu za tomu 830??? normalno što jeftinije, ili makar za zamjenu s mašinom od 821 uz nadoplatu???
unaprijed hvala!!

T

TOMO VINKOVIĆ

Guest

evo ovo je GROF stavio na lički forum pa ja sad prinosim ovde po njegovoj zamolbi:

Obrisan neispravan link.

...EVO JEDNE SLIKICE "tome vinkovića" SA PROMOCIJE IZ; 1986.GODINE, /SA ZAGREBAČKOG VELESAJAMA/., TRAKTOR, KOJI JE NAPRAVLJEN SVEGA NEKIH 10-TAK PRIMJERAKA - PROTOTIPA., NIJE DOŽIVIL SERIJSKU PROIZVODNJU ZBOG SKUPOĆE ISTOGA., TAKO SE BAREM PISALO I DIVANILO., IAKO JE BIL IZVAREDAN NA SVIM TESTIRANJIMA., A ISKLJUČIVO PREDVIDJEN ZA MALA I SREDNJA GOSPODARSTVA., IMAL JE JAKO, JAKO PUNO INTERESANATA,..., PRAVA ISTINA JE BILA DA SU MU PUCALE POLU-OSOVINE...

...TRAKTOR JE BIL "DOMAĆE" KUHINJE - PROIZVODNJE., MOTOR; "TORPEDO-V" IZ RIJEKE, 45 KS, GUME IZ "RUME", 20 I 24 COLE,/ZAVISI OD MODELA/., ODLJEVCI I METALNA GALANTERIJA IZ LJEVAONICE; "tomo vinković", STRUJA IZ "ISKRE", LIMARIJA I BOJA OD; "ŠTORE"., HIDRAULIKA OD; "PRVE PETOLETKE" - SRBIJA,...

...TAJ I TAKOV TRAKTOR JE BIL ISPRED SVOGA VREMENA I PO SVOJOJ FUNKCIONALNOSTI, IDEJNIM RJEŠENJIMA, A BOME I PO KOŠTANJU., I DAN DANAS SE DELA NA NJEGOVOJ IDEJI O SERIJSKOJ PROIZVODNJI., U ONO VRIME KOŠTAL JE OKO; =26.000,00 DEM.-, AKO UZMEMO U
OBZIR DA JE OBIČAN - NAJMANJI, VINKOVIĆ KOŠTAL OKO; =7.000,00 DEM.-

BOG BEĆARI!!!., ČITAMO SE...

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh