• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381
Re: TOMO VINKOVIĆ

kako mislis semu nozeva? :? imam ja rosit 115.....da uslikam nozeve?

Posljednje uređivanje od moderatora:
G

GROF

Guest

swizach kaže:
jel zna netko koliko kg ima TV 731

POŠTOVANJE DRAGOM FORUMAŠU!!!; swizach...

TRAKTOR TOMO VINKOVIĆ; TV-731., TEŽAK JE OKO =950,00 KG BEZ VOZAČA I BEZ UTEGA NA KOTAČIMA., NARAVNO, UZ NAPOMENU; IMA NEKOLIKO MODELA TOG TIPA TRAKTORA., I TO; TV-731 S., TV-731 SN., TV-731 H., NARAVNO; MORAMO DODAT I RAZNO RAZNU DODATNU OPREMU KOJA IDE OD; =50,00 DO; =100,00 KG.- /ZAVISI SVE OD MODELA DO MODELA., I OD ONOGA ČA ČOVIKU TREBA/, OVIH TRAKTORA NAPRAVLJENO JE NEKOLIKO TISUĆA /MISLIM NA OVE SA RAZNO, RAZNIM OZNAKAMA I DODATNOM OPREMOM/., I GOTOVO DA IH NIMA NA TRŽIŠTU, RETKO SE PRODAJEDU JER SU DOSTA ČESTO NAMJENSKI, KVALITETNIJE IZVEDENI, ..., NJIOVA TEŽINA IDE DO; =1500,00 KG.-

...LIPI POZDRAV! ČITAMO SE...

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318

Pozdrav svima...koji vole TOMICU ! I ja sam jedan od njih,,,nekrijem... volem Tomu!Kupio sam ga pre 4godine TV818 za 2200e i da kucnem u drvo do sad me sluzi...i sve vise ga volim.Malo me zeza reduktor i mjenjac,nece uvek da ubaci u brzohodnu trecu to jest 6 brzinu,ali posle par pokusaja upada.I prilikom voznje u 6 brzinu desava se sledece: kao da na momenat ispadne iz brzine uz nagli trzaj.Naviko sam se vec pa me nesto i ne nervira toliko!Propratio sam forum od prve stranice,i vidim da im je mjenjac slaba tacka,no sve se da resiti...al dok ide nediraj nista-zlatno pravilo!Ima dobrih starih i novih slika Tomice,gde ih samo nalazite,svak cast!Dobar forum!Pozdrav joekikinda!

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381

brane kaže:
ako možeš uslikaj mi noževe davidim raspored
zaboravio sam da ima slika Obrisan neispravan link. , ako se ne vidi dobro kazi pa ce biti vise slika

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

na momenat ispadne iz brzine uz nagli trzaj

Ako ti iskače iz brzine, možda bi se to rješilo sa podešavanjem pločice (u ljevo ili desno) kod ručice menjača.
Kod mog 731 sam to sredio sa tim podešavanjem. Istina je, da je izbacivao veoma rjetko, samo pod vrlo velikim opterečenjem. Ja sam onda odmah to podesio. Sad ne iskače nikad.
Kako se to podesi ima na forumu, pričali smo ja i Edosoko o tome.

D

ddd

Guest

Pozdrav korisnicima foruma. Evo moj prvi post na forumu je u temi TV :D. Inače posjedujem TV 523 a jedno vrijeme sam imao i TV 821. A moja dugogodišnja iskustva sa Tomom....TV kao TV, sjedi pali i vozi (uglavnom):D

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

Joekiki i ddd, dobrodošli na forumu.
Stavite gore koju sliku vaših traktora, da vidimo kakve vi to strojeve imate.

T

TOMO VINKOVIĆ

Guest
firemanpeter kaže:
na momenat ispadne iz brzine uz nagli trzaj

Ako ti iskače iz brzine, možda bi se to rješilo sa podešavanjem pločice (u ljevo ili desno) kod ručice menjača.
Kod mog 731 sam to sredio sa tim podešavanjem. Istina je, da je izbacivao veoma rjetko, samo pod vrlo velikim opterečenjem. Ja sam onda odmah to podesio. Sad ne iskače nikad.
Kako se to podesi ima na forumu, pričali smo ja i Edosoko o tome.

joekiki pozdrav i dobrodošao na forum,krivac za to šta ti tomo ispada iz brzine(to se i meni desilo) je ovaj ključ(on se oglođe-istroši na rubovima i prilikom vožnje-pogotovo opterećenja on ispadne iz brzine)-meni kad bi ispa ja ne bih moga ušaltat u taj hod u kojem je bio prije ispadanja-moga bi ušaltat ali ga ne bi primalo-tek nakon par metara vožnje bi sve bilo normalno. ;) čekamo slike tvoga tome :!: :!: ;)

ključ i poluga mjenjača;

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Ovo je rastavljena "piramida" mjenjača. U ovaj prorez dolazi ključ i poluga ključa mjenača:

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Sastavljena izgleda ovako:

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

ddd kaže:
Pozdrav korisnicima foruma. Evo moj prvi post na forumu je u temi TV :D. Inače posjedujem TV 523 a jedno vrijeme sam imao i TV 821. A moja dugogodišnja iskustva sa Tomom....TV kao TV, sjedi pali i vozi (uglavnom):D

ddd pozdrav-dobrodošao na forum :!:

poznajem te s ličkog foruma zk stajnica(tražio si savjete o tt-835).

čak iman i jednu sliku tvoga tv-523 ali očekujemo ih još od tebe:

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Posljednje uređivanje:
D

ddd

Guest

Pozdrav Tomo Vinkovć :!: . Da, da vidio sam ovdje još poznatih imena sa foruma Stajnice...svratim tamo ponekad vidjet što je novoga. Moj Teveac je isti kao i prije, bit će i slika... osim nekoliko novih laganih oštečenja lima i prilikom frezanja mi je otišao križ kardana. Riješit će se i to, smo da obavim oranje.

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381

jeli ovo tomo ili pasquali, volan mi izgleda cudan za ovaj tip tome :scratch

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007