• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Re: TOMO VINKOVIĆ

playstation5 kaže:
Cuj...
1.Ne ljutim se jer svatko ima pravo na svoje mišljenje:
2.Pa nisan ja toliko ali toliko glup pa da neznan da veliki napon topi tanku žicu.

Dobro ti kolege vele, ajde se ti ostavi čorava posla.
Koliko vidim ne znaš ni "e" elektične sheme, a malo što se i kako dešava sa strujom i naponom.
Struja topi izolaciju i žice (A), a ne napon (V)!!
Ajde pozovi ti nekog auto električara da ti to sredi, da ne bi mi posle bili krivi da smo rekli to tako ili tako..., da se upustiš u takav poduhvat treba ti barem osnovno pred znanje oko struje....

drmr

Član
Tu od
28 Ruj 2009
Poruka
688

gvozdeni1 kaže:
photo0397e.jpg
:mrgreen: Odlicna fotka.
Kako TV vuce,to nema nigdje. legendaran traktor.
Meni zao sto smo svoga prodali samo.

5

53njac

Guest

Hajde pomozite mu gle "igracakonzolo"malo respekta prema ovim ljudima prije svega jer si mlad a onda godine i nisu toliko vazne koliko kultura! Zato poslusaj savjete iskusnih tomasa i nadji elektrikmajstora ne zato da ti to ne bi znao nego oni su skolovani i naprave instalacije vrlo profi jer sam iskusio na vlastitoj kozi.

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

gvozdeni1 kaže:
photo0398.jpg

Juce smo radili. Svi su se smijali ko nas je video. Pozdrav svima!!!

Pozdrav Gvozdeni1!
Ma te tvoje 3 slike su ti za 5+, a vi na njima još bolji, a tek sam motiv- Toma sa tom prikolicom :D , za to nestalo mi rječi. Prave ste legende. :D Kako može to taj mali Toma vuči :lol:
Ako budete radili još nešto slično nemoj propustiti tu priliku pa da ne uslikaš.

Dydy

Član
Tu od
6 Tra 2009
Poruka
306

He he , zasto sramotite tomu ljudi s pola prikolice sjena, mogli ste i susjedu usput povezti njegovo mgo bi tomo i to !

Posljednje uređivanje od moderatora:
S

stefan

Guest

[youtube:11k1alom]UYf8WbDYWk0&feature=related[/youtube:11k1alom]

[youtube:11k1alom]nM4EVMhLgs4&feature=related[/youtube:11k1alom]

[youtube:11k1alom]gxgFZ_MrasE&feature=related[/youtube:11k1alom]

Evo neka interesantna videa od Makedoniji, da vidite sta rade braca cigani :lol:
To su masine za secenje drva shasija je od trabant menjac od renoa 4 i motor lombardni naravno od tomo vinkovic

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,817

Zakon im je ovo štelanje pritiska na dizama :lol:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

He he, :lol: cabriolet cirkular, dvojica modela- anlaser, predgrijanje motora- vatra, još bolji anlaser je onaj drugi način- sa remenom, netreba njima Bosch stol za štelanje, :lol: :lol: :lol: Snalaze se oni.
Dok jim popravke ne idu baš od ruke, za sečenje drva su im bolji rezultati.

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318

Pozdrav svima!
Ma svaka čast makedonskim ciganima... :lol:
Oni bar rade nešto,jest da im je improvizacija na prvom mestu, al se bar trude ljudi... ne kao ovde kod nas - samo lopurdaju po ulicama,,,nedavno su nam pokrali nekoliko poklopaca od kanalizacionih šahtova,,,došli panduri zapisali, i posle nikom ništa, a oni samo lopurdaju i dalje ...
Pozdrav Joe! :mrgreen:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,817

Onaj prvi neče da uvati mamu mu j...... :lol:

A sve mi se čini da su radili karikaš kad nema ni poklopca ventila :?: :scratch

A

aronino

Guest

pozdrav svima! moze mala pomoc.. danas sam mjenjao ulje od hidraulike jer mi je curilo ulje na cepu, pa kada sam odvrnuo cep ispala mi je nekakva opruga. ja sam to stavio na cep i normalno vratio nazad, da li je to u redu ili je ta opruga od necega drugog s obzirom da mi hidraulika ne dize..

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

U rezervoaru hidraulike nam nikakve opruge, te mi nije jasno do
kud bi se mogla tamo naći. Da ti nije što upalu u rezervar??
Veliš da više ne diže, dali si malo dodao gasa i kad aktiviraš
razvodnik za podizanje dali cilindar hidraulike trese koda nema ulja???

gvozdeni1

Član
Tu od
3 Tra 2010
Poruka
284

Pozdrav! Pa ljudi, ne znate tomu? Tomo moze sve! Ova je lagana roba. Ta prikolica je vec bila natovarena sa kukuruzom i sa zemljom. Bice jos takve slike. Mislio sam da zakacim jos jednu prikolicu, ali sam odustao.
photo0274i.jpg

Hvala i pozdrav svima!!!

M

Misel

Guest

Heh, kad god vidim ove slike sa malim Tomom i velikim prikolicama ne mogu a da se ne setim crtaca sa Atomskim mravom. Starije genereracije ce se setit, mali mrav sa zutim slemom koji radi cuda.
Atom Toma :lol:

pozdrav

P

playstation5

Guest

Ajme ajme.....

Vi meni lipo govorite da nađen nekog elektrićara....a da vi znate di ja živim .....ma neda mi se sad o tome....vidim da mi nemožete pomoci..naci cu ja neki drugi forum...

SVIMA HVALA NA DOSADAŠNJOJ POMOĆI ...BOKKK :? :|

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,817

playstation5 kaže:
a da vi znate di ja živim
Ako si par sto metara od mora ja dojdem na jedno dva vikenda po 7 dana i to ti riješim ;)
playstation5 kaže:
vidim da mi nemožete pomoci..naci cu ja neki drugi forum...
Ako ti ovi ljudi uz svu dobru volju i sa svim onim slikama i šemama nisu pomogli ......
A nikad se nezna možda na tom drugom forumu ugradite trofaznu struju :scratch

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

playstation5 kaže:
Ajme ajme.....

Vi meni lipo govorite da nađen nekog elektrićara....a da vi znate di ja živim .....ma neda mi se sad o tome....vidim da mi nemožete pomoci..naci cu ja neki drugi forum...

SVIMA HVALA NA DOSADAŠNJOJ POMOĆI ...BOKKK :? :|

Ja ne znam kako bi ti bolje pomogli i objasnili.
Slike dosta slika ti je postavljeno oko alternatora, i još pitaš kako da ga montiraš.

A što se tiče drugog foruma, sretno ti bilo.

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021

evo kako jedan covjek objasnjava novopecenom vlasniku traktora toma vinkovca ocigledn ovja sto ga je kupio nije neki poznavalac traktora,dobro mu je ovaj pojasnio ali na nekim stvarima je i pogrjesio

[youtube:2umzmlgc]caUfLcCLS6s[/youtube:2umzmlgc]

[youtube:2umzmlgc]k8nV8ufRlQU[/youtube:2umzmlgc]

A

aronino

Guest

kolega Zbalija oprosti sto nisam posve tocno opisao odakle je ispala opruga, ja na rezervoaru nemam cep za ispustanje ulja nego se on nalazi na hidraulicnoj pumpi. tu sam ispustio ulje i odatle mi je ispala opruga duzine 3 cm, evo slika da bude jasnije
2m5e0oy.jpg

ovdje ispod se nalazi cep, iz toga sam ispustio ulje,

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

Ukratko u to pumpu i taj sistem hidraulike se ne bi upušta jer ga nisam vidio u radu i sl.
Te bi zamoli forumaše koji više znaju o tome da napišu riječ - dvije, prevestveno sačekaj BaTeK-a.
Moja je pretpostavka da je riječ o opruzi sa sigurnosnog ventila (ali napominjem nisam siguran!).

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh