vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Re: TOMO VINKOVIĆ
A služi , služi on još ....
A služi , služi on još ....
:axe:puknuti kaže:A služi , služi on još ....
zbalija kaže:
playstation5 kaže:
Nekadašnji djelovi elektroinstalacije!
playstation5 kaže:E SAD NEKOLIKO PITANJA:
Dali odgovaraju ovi osigurači na slici za mog tomicu?
playstation5 kaže:
Gledao sam ovu cijelu temu i vidip tamo oko spajanja hidraulike u suprtnom smjeru .... Pa možete mi objasniti kako staviti na ovaj moj hidraulični podizać -kako staviti obrnuto...tj kad stavim obrnutko kako upravljati njome?
muhanicar kaže:Pa normalno.
Čemu bi drugome služil? Da ne misliš možda da vrši analizu i kemijski sastav ulju? :lol:
playstation5 kaže:
belscak kaže:pozzz ekipo,evo jo jednog kvalitetnog stroja
Evo i moje pile.Imam pitanje gdje kupiti kardan za frez i koja je cijena ili ima netko iz foruma za prodati
belscak kaže:pozzz ekipo,evo jo jednog kvalitetnog stroja
Evo i moje pile.Imam pitanje gdje kupiti kardan za frez i koja je cijena ili ima netko iz foruma za prodati
... pozdrav i dobro nam došao novi forumašu!; belscak!
ovakovoga tomu imala je moja obitelj i ja., to nam je bil prvi traktor!!!., tv-418 iz 1978.godine gospodnje!., uz celu obitelj, i svi susedi naučili su se vozit uopće!., bilo je prevraćanja, loma, kršenja sile kravitacije, testiranja i probanja u nemogućim uvjetima i misijama., a naodil se i po prelu., ma je za svaku curicu znal od brace i odmene., a znal je puno puti vjerno čekat i prespat zameten u snigu dok se prelilo u Ličkome prelu!!!
sretno ti., čitamo se ...
Ovo kaj je obilježeno crveno mi molim te prevedi.playstation5 kaže::doublefacepalm:
Kad sam te pital čemu služi mislil sam na to čamu služi indikator ...ali je važan pritisak ulja i to :?: :scratch
Cek cek cek koliko se meni cini ja od vas ne radin budale a ti zbalija ako to misliš netrebaš mi odgovarat tu su muhanićar puknuti i ovi par.zbalija kaže: