firemanpeter
Dobro znana faca
- Tu od
- 12 Svi 2008
- Poruka
- 1,887
Re: TOMO VINKOVIĆ
Neka je kako ti kažeš.
Neka je kako ti kažeš.
mtd001 kaže:Pozdrav,znam da ovo ne spada u ovu temu pa bez ljutnje ,imam pitanje u vezi mtk labinprogres 14 ks mislim da je motor lda 450.Primjetio sam kada sam vozio po ovim vrućinama pod teretom da mi iz filtera zraka znaju tu i tamo špricnuti kapljice ulja.E sada jel to možda što sam više natočio ulja pa prilikom vibracija šprine ulje :scratch ili je možda nešto ozbiljnije :?:
playstation5 kaže:BAGERISTA kaže:mtd001 kaže:Pozdrav,znam da ovo ne spada u ovu temu pa bez ljutnje ,imam pitanje u vezi mtk labinprogres 14 ks mislim da je motor lda 450.Primjetio sam kada sam vozio po ovim vrućinama pod teretom da mi iz filtera zraka znaju tu i tamo špricnuti kapljice ulja.E sada jel to možda što sam više natočio ulja pa prilikom vibracija šprine ulje :scratch ili je možda nešto ozbiljnije :?:
Ako si natočija previše ulja preko,,,max,,onda ga vadi,jer če ti ga probit i bacat di stigne...... :?
Ja kad točim,stavljam uvijek između min-max,,to mi je nekako optimalno,,,nit ga može falit niti ga je previše
Najbolje je kako bagerista radi ..negdi po sridini(između crtica i to e to ....a i nakraju bolje da ti ga ima malo viška nego da ti zariba mašina.....meni je skoro zaribala freza 15 ks ali sredija san nju pa san je proda2005 i još je danas živa
dobrodošao na forum!danotnt kaže:Golem pozdrav do site forumasi, jas sum od Makedonija,i sum sum nov na forumot. Neodamna naidov na forumot, super e ,go citam od pocetok momentalno sum do 85 strana. Oprostete sto pisuvam na makedonski relativno sum mlad i neznam srpskohrvatski. Sega imame Tomo Vinkovic 821 i sum mnogu zadovolen od nego. Go kupivme nastaro no nikogas nemase orano so 280 saati, momentalno ima 1200 Rs. Go imame veke 7 godini a pred nego imavme TV-18 Ks od prvata serija , i bese od 74 godina. Zasega me interesira kolku treba da bide zazorot na usisni i izduvni ventili na TV 821. Naskoro ke postavam i sliki od traktorot i priklucocite koi gi imam.
mtd001 kaže:Pozdrav,znam da ovo ne spada u ovu temu pa bez ljutnje ,imam pitanje u vezi mtk labinprogres 14 ks mislim da je motor lda 450.Primjetio sam kada sam vozio po ovim vrućinama pod teretom da mi iz filtera zraka znaju tu i tamo špricnuti kapljice ulja.E sada jel to možda što sam više natočio ulja pa prilikom vibracija šprine ulje :scratch ili je možda nešto ozbiljnije :?:
:scratch :scratch :scratch U pravu si zbalija ...to sto posto nije minjano i nakupilo se taloga i digla se površina i sad štrca...ja san svome nikidan diga prst taloga i pra ga ivasolon...mtd001 ako budeš minja ulje filtera zraka najbolje ti je uliti isto i koje ide u korito motora -super 3zbalija kaže:mtd001 kaže:Pozdrav,znam da ovo ne spada u ovu temu pa bez ljutnje ,imam pitanje u vezi mtk labinprogres 14 ks mislim da je motor lda 450.Primjetio sam kada sam vozio po ovim vrućinama pod teretom da mi iz filtera zraka znaju tu i tamo špricnuti kapljice ulja.E sada jel to možda što sam više natočio ulja pa prilikom vibracija šprine ulje :scratch ili je možda nešto ozbiljnije :?:
Dečki mislim da ste malo pobrkali lončiće.
Čovjek pita za ulje u kućištu filtra zraka, a ne o ulju u karteru motora.
Na donjem dijelu kućišta filtara zrak postoji sam oznaka do koje treba biti ulje u kućištu,
nema oznake MIN. i MAX.. Sad ne znam dali taj motor ima spojen odušak ponovno
u filtar zraka ili ne jer od oduška ulja zna sliniti dosta filtar,
ali moja je preporuka da svakako provjeriš razinu ulja i u kavom je stanju ulje,
te da provjeriš gumice na kućištu..
gvozdeni1 kaže:Fireman, kako idu radovi?
Odoh i ja da radim...
Pozdrav Svima!!!
playstation5 kaže:fireman ....ja i gvozdeni1 čekamo koju slikicu od tvojih radova ako nije problem,
Volan na osovini drži konus i zato bez čekiča neide.Odšrafi orginalni vijak koji drži volan i u osovinu zašrafi drugi vijak (koji češ kasnije baciti)tako da ti ne uhvati volan a da primi čim više navoja znači malo duži vijak,koljenima se upri u volan tako da ga izvlačiš a po vijku udariš par puta i mora otpustit.gvozdeni1 kaže:Hteo sam da skinem volan, ali nikako nisam mogao. Mozda mi treba radapciger?