A
AGRIPLUS65
Guest
a jebiga nisam vidil.bilo to sad na 635 str stavio muhanicar,al nema veze...
a jebiga nisam vidil.bilo to sad na 635 str stavio muhanicar,al nema veze...
Hvala, to sam otprilike i mislio napravit. Nemam previše vremena a i dolazi zima pa mi se neda previše šarafat al trebao bi sve na tomi malo pretrest, oprat i rezervar goriva i koješta drugo, promjenit ulje u mjenjačima...al zasad ću napravit samo nužno. Sajla kvačila i hidraulika su prvi na redu.vilebrequin
Sa hidraulikom barem ovak napravi, pošto ne želiš oprat. Odvij cjevi dole, propuhaj ih zrakom. Trebaš se potrudit sa rezervarom, skini sve sa njega i operi ga naftom jer u njemu uobično ima svašta. Uvuci cilindar do kraja da se izbaci svo staro ulje. To bi bilo to.
Tomislav523
ja mislim da bu dobro.Može li još koja slika tvoje košare da vidim malo konkstrukciju
P.S. Jel ova konstrukcija dobra za mog tv-a ..samo još ću poveati šipkom ove kutove ??(ovo pitan da nebi bilo a nisan zna)
da jesam namjerno po 5c m sa svak strane....oces li ti isto vako napravit ...ak oneces možeš li nacrtat da malo još proucim jer nebih htio napravit pa da nebude valjalo...ali kad sam radio tu skicu napravijo sam grešku ..nije 50 cm širine nego 100cm.a metarja mislim da bu dobro.
namjerno si stavio da ti kosara bude sira od traktora posto je on 110?
ja planiram napravit 110 x70 i isto 50 visine!?
Gledaj makine od firmanpetera................................rayer:rayer:skidam kapu
Dobro jutro?!
rakijo , laku noć pametiDobro jutro?!
rakijo , laku noć pameti
Šta nije njegov,ili sam ja zaj..a.......:shock:
Ma nisi ti ništa zaj..., taj na sliki je moj. I hvala na pohvali Bagerista.
Play i Medimurec
Nemate vi širinu traktora 110 cm nego 100 mjereno od kraja gume do kraja druge gume, osim ak su vam razšireni.
Potražit ču još koju sliku.
Ma nisi ti ništa zaj..., taj na sliki je moj. I hvala na pohvali Bagerista.
Play i Medimurec
Nemate vi širinu traktora 110 cm nego 100 mjereno od kraja gume do kraja druge gume, osim ak su vam razšireni.
Potražit ču još koju sliku.
Gledaj makine od firmanpetera................................rayer:rayer:skidam kapu
Nego rodijače(čitaj rođače) ja firemanov traktor neznam bili gledao il ine.....kad ga gledam divim se izvrsnosti i svemu ostalome ..ali i sitin se onoga svoga jada u garaži ..hehe ...ali pokušat ču napraviti da i moj bude bar 10 dija njegovog :axe:rayer::supris:
Hvala za dobre rječi dečki, da mi ne padne veselje do rada, hehe šalim se.
Eto još koje slike na temu košara. Čiščenje parkplaca:
Ovog mališana sam imao prije sadašnjeg 731. Ovde se vidi i kako radi kiper.