e da si c360 prevuko to nemogu vjerovat
aloooooooo ljud jes tomo zvujer ali ne tolika
ko nevjeruje neka proba pa će vidjeti.
e da si c360 prevuko to nemogu vjerovat
aloooooooo ljud jes tomo zvujer ali ne tolika
., lipi pozdrav dragim forumašima!
... forumski prijatelj moj i naš forumaš; ZBALIJA!!!., odreda sve lipo pozdravlja i poručuje!, da će se uskoro javit - vratit na forum jer ima problema oko "full duplex veze" na kompijuteru., ma šalim se., crkla mu neka kompijuterska veza i nemore se uplodat!!!...
... veliki pozdrav svima skupa!., posebna i velika pozdrav forumašu legendarnome! i mome prijatelju!!!; firemanpetru!!!
Bog!., čitamo se ...
Veli moja susjeda da je napravila od riti smiću ( kad je po zimi pala na stepenicama ) , eto to je bilo na filmiću ...Daj molim te to moram čuti
Gle, s dužnim poštovanjem, videl sam kak 420 nemre pomaknuti kola puna gnoja.
Za usporedbu, mali Ursus otpelja i 539 i dvaput veću prikolicu gnoja.
ne , film neću komentirati ..garant
Veli moja susjeda da je napravila od riti smiću ( kad je po zimi pala na stepenicama ) , eto to je bilo na filmiću ...
Ja drugo nisam videl , valjda se sve to brzo odvijalo -prebrzo .
Ali isto tak sam videl dvije budale koje su bezpotrebno trgale traktore .
I to mi je žal , traktora ...ne njih .
Vjerujem ,ma ku rac vjerujem- želim vjerovati da su nakon navlačenja traktorom sebi na leđa montirali onu šlep štangu i da su se natezali ali je ovom koji je snimao ponestalo celuloida ...pa nema pisanog dokaza za to .
U potpunosti podržavam jer na Ruji je zamajac težak ko sam Tomo i kad se zo zavrti ........ Ode Tomo
Gle, snaga nije problem, jer bar toga U335 nema. Ali zato ima mase koliko hoćeš. Ono gdje ovaj s 418 nije mogel izvući kola, 533/539 ih izvuče bez brige.ZJ to si u pravu u potpunosti jer je 420 i slabij i lakši .a pokušaj zakopčati na 539 "kola" a ne prikolicu koja ga stisne na pogonsku osovinu pa budeš vidjeo rezultat sigurno sa kolima nece izajci kamo sa prikolicom.
Pa tako ti je i sa tomom.
Staffmen i Sokol2503, iskren da budem, ne znam. Valjda je lda 820, jer je TV419. Kod mene mora da radi. Na njivi zakacili ferku ispred prikolice kad nije hteo da izvuce iz brazde natovarenu prikolicu. Ni 539 nije mogao. Slajfovao je. Opet zakacim, napred-nazad nekoliko puta i izgurao u rikverc iz brazde. naisao na tvrdju podlogu i gas! Ostalo ste videli. Sad samo da uzorem, posle ga rastavljam i popravka. Samo babyprikolicu imam, zato koristim ono sto dobijem.
Pozdrav!!!
...
... prijatelju firemanpetre!., potpisujem tvoj post i apsolutno se slažem sa tvojim tezama - mišljenjima - pismom!.-
420 i 730 nisu toliko baš različiti traktori, jer je to nekih 200 kila.
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Janjetinu buš platil i ovak i onak:finga:Evo, dopeljaj tomeka i odvuci mojega Štorea, koji je lakši od U335, a pogotovo od U355. Platim janjetinu i tebi i Puknutom i Muhaničaru i tko god dojde, ak ga otpeljaš
Slika je iz mojega kraja. Scan fotografije. No ovo je bila efektna šala, baš poput tvojega klipa.
Ma bum, nemaš brige.Janjetinu buš platil i ovak i onak:finga:
Samo da znaš Mara dela u dučanu jer je birtija zaprta, a ti si to znal i opet si me htel preveslati :scratch