• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Grofe, hvala ti na svemu. Ti me previše pohvališ jer tolike rječi pohvale sigurno ne zaslužujem. A to da sam pedantan, vridan i još sve druge tvoje dobre rječi (da ne nabrojavam), to se ja sa tobom ne mogu uspoređivat jer si ti za mene Car u tome. Pogledaj samo koliko te forumaša poštuje.

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Pa dobro čovječe gdije bude taj tvoj traktor :confused:
Nem niti jedne ogrebotine , zrnca prašine ...... mislim da tako ne izgleda ni kada izađe iz tvornice .
Čovječe svaka ti čast :prayer::prayer:

Žuti, kad se traktor ofarba jasno je da ljepo izgleda ali posle toga isto tako dobiva ogrebotine i sve ostalo smo što to počne iz nule. Za 10 godina sigurno neče više bit takav.
Malo se može pripazit ali...

Žuti

Član
Tu od
29 Lis 2008
Poruka
609
Žuti, kad se traktor ofarba jasno je da ljepo izgleda ali posle toga isto tako dobiva ogrebotine i sve ostalo smo što to počne iz nule. Za 10 godina sigurno neče više bit takav.
Malo se može pripazit ali...

Ma znam o čemu pričaš ... pratim stalno ovu temu .
Ali još ti nisam našao nikakvu zamjerku .
Stvarno uvijek sve na svom mjestu , i toliko inovacija , i dobrih rješenja .
Nema se tu šta pričati , prava , pravcata majstorčina si ti .:prayer:

medimurec

Član
Tu od
26 Lip 2010
Poruka
418
da jesam namjerno po 5c m sa svak strane....oces li ti isto vako napravit ...ak oneces možeš li nacrtat da malo još proucim jer nebih htio napravit pa da nebude valjalo...ali kad sam radio tu skicu napravijo sam grešku ..nije 50 cm širine nego 100cm.a metar

ja cu pravit tako kao sto ima firemanpetar tako da mogu i kipat,i ja imam 3t kopcanje pa ce kod mene izgledat ko kod njega,al i ti bez problema mozes tak slozit bez obzira na ono obicno kopcanje slozit ko sto sam ja predlozio i isto bus imal kipanje sam je malo vise posla...! budem ti i nacrtal al u nedelju il ponedeljak jer sam sad na poslu pa ne stignem,a ak zaboravim me podsjeti!

medimurec

Član
Tu od
26 Lip 2010
Poruka
418
Ma nisi ti ništa zaj..., taj na sliki je moj. I hvala na pohvali Bagerista.

Play i Medimurec

Nemate vi širinu traktora 110 cm nego 100 mjereno od kraja gume do kraja druge gume, osim ak su vam razšireni.
Potražit ču još koju sliku.

da,da,tvoj stvarno izgleda ko da je iz ducana !
nisam mjerio gume nego gore blatobrane zato je vjerojatno ispalo 110

D

dalmatino

Guest
Dragi moji forumaši. Ima li možda netko sliku reglera koji bi odgovarao na mog PE-18 .On bi se tiba montirati na ove rupe ako se na varam. Dali sam u pravu? Imati ću još pitanja vezano za elektroinstalaciju, pa vas molim da mi pomognete.

Uploaded with ImageShack.us

Tomislav523

Član
Tu od
30 Kol 2010
Poruka
596
ja cu pravit tako kao sto ima firemanpetar tako da mogu i kipat,i ja imam 3t kopcanje pa ce kod mene izgledat ko kod njega,al i ti bez problema mozes tak slozit bez obzira na ono obicno kopcanje slozit ko sto sam ja predlozio i isto bus imal kipanje sam je malo vise posla...! budem ti i nacrtal al u nedelju il ponedeljak jer sam sad na poslu pa ne stignem,a ak zaboravim me podsjeti!

OK to onda to nacrtaj (ako može malo detaljnje oko kipanja) jer bih i ja moga napravit da mi kipa:supz:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Ma znam o čemu pričaš ... pratim stalno ovu temu .
Ali još ti nisam našao nikakvu zamjerku .
Stvarno uvijek sve na svom mjestu , i toliko inovacija , i dobrih rješenja .
Nema se tu šta pričati , prava , pravcata majstorčina si ti .:prayer:

Hvala Žuti na tvojim dobrim riječima.
Pratim i ja vašu temu u kojoj si ti jako aktivan i moram reči da me zanima jer je tema zanimljiva. Tvoji su komentari u toj temi poučni i na mjestu jer sa tim traktorima puno ljudi još nemaju iskustva pa se informisaju preko tvojih iskustva.

gvozdeni1

Član
Tu od
3 Tra 2010
Poruka
284

Tomislav523

Član
Tu od
30 Kol 2010
Poruka
596
ozdrav ljudi...evo ima tacno pet miniuta da san se diga sa mog tomice...bili peč rakiju ...... ma iznervira san se(doša je neki zakon da moraš 8 dana prije ic na carinu rec da ces pec i ostale đinđe minđe uz to ostavit 100 kn ijoš platit pečenje..ali nije pečenje skupo(80 kn) a ...) pa tako san sad iša prikolicu parkirat a ona mi stoji di nema svijetla i nisan niš vidija ...pa moran pod hitno neš napravit...odlučija san haubu malo pokrpat limom i popzakovicama...i stavit svitla na aubu i na ono željezo prozu preokreanja ....ali svitla šta doću na to željezo tribau mi dva kOJA SE mogu okrecet 360 stupnjeva pa kad mi triba nazad nazad i naprid naprid...pa ako iko ima koj isavjet za ta svitla šta se okricu neka mi preporuci i uz to priloži cijenu ..hvala---- . pozz svima...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,929
ozdrav ljudi...evo ima tacno pet miniuta da san se diga sa mog tomice...bili peč rakiju ...... ma iznervira san se(doša je neki zakon da moraš 8 dana prije ic na carinu rec da ces pec i ostale đinđe minđe uz to ostavit 100 kn ijoš platit pečenje..ali nije pečenje skupo(80 kn) a ...) pa tako san sad iša prikolicu parkirat a ona mi stoji di nema svijetla i nisan niš vidija ...pa moran pod hitno neš napravit...odlučija san haubu malo pokrpat limom i popzakovicama...i stavit svitla na aubu i na ono željezo prozu preokreanja ....ali svitla šta doću na to željezo tribau mi dva kOJA SE mogu okrecet 360 stupnjeva pa kad mi triba nazad nazad i naprid naprid...pa ako iko ima koj isavjet za ta svitla šta se okricu neka mi preporuci i uz to priloži cijenu ..hvala---- . pozz svima...
Tak se i meni vidi da si se ti bavil nekim nelegalnim poslom :scratch
Pazi da se nebu ovakva za tobom okretala za 360 stupnjeva
rotirka200.gif

Tomislav523

Član
Tu od
30 Kol 2010
Poruka
596
Tak se i meni vidi da si se ti bavil nekim nelegalnim poslom :scratch
Pazi da se nebu ovakva za tobom okretala za 360 stupnjeva
rotirka200.gif

Ma ostavi se ti
rotirka200.gif
nego pita san ja nešto ..pa imaš li kaki savjet

T

tuaregr10

Guest
Danasnje oranje. Nazalost je snimak los, moj mali je snimio.
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=P9daNAC7J48[/YT]
I ova parcela ceka na oranje
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=WNc1sC9a69U[/YT]

Tu su i slike od pluga- neznam ko je trazio slike ranije

Pozdrav!!!

Svaka čast, lijepo to Tomo vuče!!!

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Play
Pošto pitaš za lampu eto ti prijedloga. Ova radna lampa pozadi je okretna. Več je dosta vremena prošlo od kupnje ali čini mi se da je koštala 18€.

montaza-dodatnih-luci-foto_10744305_14502668_16038411.jpg

moj-tomo-731-foto_10744305_12719525_15647008.jpg

Gvozdeni1
Naorao se Toma puno, a vidim još ima puno za poorat.

gvozdeni1

Član
Tu od
3 Tra 2010
Poruka
284
Izvini, nisam te shvatio. Hoces da nesto svetli pozadi? Ako to hoces, stavi jedan reflektor.
Ljudi, puno srece za kutricu!
Svaka cast Petre za kipkutricu! To ti je i kao tovarna kasika. Svidja mi se...
Izgleda da u nekim okolnostima Toma može čak više od večih traktora sa jednim pogonom.
Jeste, u nekim uslovima...
Ovaj sa ursusom je zakon!!! Svaka cast!
Nadam se da ce Zbaliji proraditi net.
Pozdrav!!!

Tomislav523

Član
Tu od
30 Kol 2010
Poruka
596
Izvini, nisam te shvatio. Hoces da nesto svetli pozadi? Ako to hoces, stavi jedan reflektor.
Ljudi, puno srece za kutricu!
Svaka cast Petre za kipkutricu! To ti je i kao tovarna kasika. Svidja mi se...

Jeste, u nekim uslovima...
Ovaj sa ursusom je zakon!!! Svaka cast!
Nadam se da ce Zbaliji proraditi net.
Pozdrav!!!

pa odakle mi lefektor od 12 v .....

medimurec

Član
Tu od
26 Lip 2010
Poruka
418
pozdrav
i mene isto zanimaju nekva radna svijetla za tomicu i isto bi ih montiral na zastitni luk ,pitao sam na par mjesta al nisam nasao nista pametno,sve samo neki veliki okrugli farovi
ja bi nest takvog kao na ovoj stranici sam neznam gdje to nabavit...
http://www.clark-engineering.com/forestry-equipment-shop/products/288/halogen-work-lights
ove n300 mi se jako dopadaju,pitanje je sam cijena i dal bu mi se i ona tak dopala,al za nekvu normalnu cijenu bi ih sigurno uzel
zna li neko za nest takvo ,i gdje to nabavit?

Tomislav523

Član
Tu od
30 Kol 2010
Poruka
596
pozdrav
i mene isto zanimaju nekva radna svijetla za tomicu i isto bi ih montiral na zastitni luk ,pitao sam na par mjesta al nisam nasao nista pametno,sve samo neki veliki okrugli farovi
ja bi nest takvog kao na ovoj stranici sam neznam gdje to nabavit...
http://www.clark-engineering.com/forestry-equipment-shop/products/288/halogen-work-lights
ove n300 mi se jako dopadaju,pitanje je sam cijena i dal bu mi se i ona tak dopala,al za nekvu normalnu cijenu bi ih sigurno uzel
zna li neko za nest takvo ,i gdje to nabavit?

naiša san i ja
http://www.njuskalo.hr/dijelovi-traktore/svjetla-traktore-mf-case-fendt-jd-fiat-dr-oglas-1092353

Posljednje uređivanje:
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh