tomek zavsil u p.... materini:roll:
to je cisti primjer onoga kad ti tatek da u ruke traktor/auto/ma bilo kaj, pa se ides spreseravat i dogoditi se zlo.
bas me zanima dal bi se tako vozili (u oba slucaja) da su ga sami svojim novcima kupili i da placaju odrzavanje.
E moj Puknuti :scratchPrvi če ti Puknuti reči da TV nije izdržljiv što se nikako nemože reči iz priloženog materijala da on tako upregne svoju "kramu" djelove bi kupili od Samobora do Križevaca.
Pa da ti iskreno velim čitajući ove vaše postove i meni se on počel dopadati jer vidim da taj mali stroj čuda može napraviti.Moj Muhaničar, ovakva otvorena provokacija da ostane bez odgovara ?! pa on je na ovakve postove odgovarao u milisekundama ! a danas..... nema ga ni čuti.........
nemam drugog objašnjenja nego da je Puknuti shvatio da je TV stroj od traktora !!!
P.S. informaciju koju sam danas dobio iz "prve ruke", Puknuti njuška po oglasima da si kupi TV-a !
Muhanicar u svojem dvorištu nebi htel imati nikakav stroj (niti da mi ga neko da badava) jer sa njim treba raditi, a muhanicar od motike beži ko od vraga.nemreš verovati,ali tak je,muhanicar je preobračen,još ostaje preobratiti puknutog i to je to :finga:
Nemam poima , slikal sam prije pola sata , a prije 10 godina TO slićno vidio na nekoj benzinskoj u grazuto je od onog krčmara jel, tam negde kod tebe dole...to stvarno čisti ili je to više za zeku-peku
Nije da bi išel po jelku, imam jelku od PVC, od plastike :rolfera mi netreba nigdje iči i ona mi potraje godinama.pa kud si ti majstore pošel...po jelke za Božić ili je ona pijandura deda mraz opet zaglavil:rolfer::rolfer:
Nemam poima , slikal sam prije pola sata , a prije 10 godina TO slićno vidio na nekoj benzinskoj u grazu
bio je lik,mislim na tv-u ili u novinama,i ja ga vidio.....