A
aronino
Guest
pozdrav svima ja isto imam PE-18 i kod mene je sve isto kao i kod tebe-brzine idu nekad teže nekad lakše
.,
., p.s., svakao svim novim članovima ko i starim dosadašnjim članovima i ljubiteljima traktora tome!., sva dobra voga svita želim!., Bog!., dobro mi stojte!!!...
Muhanicar u svojem dvorištu nebi htel imati nikakav stroj (niti da mi ga neko da badava) jer sa njim treba raditi, a muhanicar od motike beži ko od vraga.
Neznam kaj mi je i one kopačice (koja stoji dok ju stari ne pripali)trebalo :scratch
Nije da bi išel po jelku, imam jelku od PVC, od plastike :rolfera mi netreba nigdje iči i ona mi potraje godinama.
Dečki da li ima netko za prodati kučište s noževima od nekog traktorčića kosilice? naime imam kutni reduktor i mogao bi brzo složiti roto malčer za tomo vinkovića ako negdje nađem neko kućište s noževima...
Unaprijed zahvalan....
i kak ide?
Danas je upalil na anlaser na -10 od prve... eurodisel je nutra i nema problema
evo konaćno posla za mog maloga tomu
Pozdrav i tebi, znaci trebe ti ovako nesto
Uploaded with ImageShack.us
iskustvo,hmm, ja nemam ali mislam da tomo bi mogao ganjati SIP 135.
Kada ovog covek na slika stavio roto kosu na TV 400, znaci sve je moguce.
Mozda samo treba da dodas jos jedan "bolc" na kosa, da bi kopcanje na dolni polugi bit pousko, zasto TV-822 nemoze dovolno rasirit polugi ko veliki trektori.
Malo bi setio tesko TV dok nju razvrti,a posle nece bit problema.
sjajno riješenje za podizanje pluga svaka čast ja iman slično(bez podizača i sjajno ti je riješenje ovo za rukavce, svaka čast )
Teško da bi TV 822 mogao vrtiti tu roto kosu. Veliki problem bi bio dok je zavrti, a i nakon dužeg rada Tomo to nebi izdržao.