., lipi pozdrav dragim forumašima!., kako starim legendarnim!., svakako i pogotovo novim!., na novim - mladima svit ostaje!!!
., pozdrav novi članu i preponosni vlasniče traktora tome!; Jozef!!!
., ja imam kod kuće 4 komada takozvani KRUTI PRODUŽETAKA OSOVINA., dužina je standardna i to; 11,5 centimetara!., stojidu mi u garaži već 25 godin!., danas sam malo delal reda po garaži i pronašal sam ji., :!: ako si zainteresiran?., sva četri prodajem za; =400,00 kn.-, more i pojedinačno!., :supz:
., prijatelju joekiki!., sad sam tek skontal tvoju ORGINALNU ralicu na tvome, zatrpanom snigom TOMI!., orginalan si!., fala ti za tvoju kreativnost i smisal za šalu! ...
., bećari moji!., vidim da se vodi rasprava o nafti., dok je bila "stara" nafta, ko i stara država?!., koristil sam za moje tomeke uvik po letu D2., a po zimi D1!!!., nikada mi se ni smrzla, niti sam imal bilo kakovi problemov!!!., e sada lipo 21. vek - stoljeće???!., ako uopće i je?, vo stoljeće o kome mi to naširoko i naveliko divanimo., a kako imam novi traktor, orginal Talijanski motor lombardini., uvik koristim naftu eurodiesel., naravno najprije ININU!!!, pa mi se lipo sve zaledilo., pa rekli mi svi "iskusni" ljudi!., nevalja INA., najbolji je OMW!!!., i to; eurodiesel - premium!!!., fala lipa!., sve pet!, lipo se smrzla., ..., sada lipo jopet svi odreda divanidu!!!., nevalja ta., najbolja je neka nova od INE ???., probat ću!., ja bi volil da onu nevaljanu vratidu od prije 10 i malo godin!, D1!!!., jer se probanja uvik iznova bojim.-, kodmene u mojoj Liki - Jezerani!., jedan je probal jeb.t pa ga ostavila žena., drugi je isto išal probat jist pokvarenu palentu pa se usral, treći je probal srat pa je crkal,... eto ti probe ...
., i lipo mi na OMW-ju kažedu!., gospodine!., pazi sad., va nafta vam drži do minus 26!!!., pazi vraga., a kakobi??? da je možda bilo minus 28???., a vaj moj prč sav se zaledil na minus 16!., baš me zaozbiljno interesuje kako naši daleki Rusi rešavadu kada je minusss veliki!!!...
., aj Bog!., dragi moji forumaši i forumski prijatelji!., čitamo se ...