fireman,
da produzeno je do poluosovina i pricvrsceno cugovima odozgo,dakle ne nasljanja se kutija na sinu,ali je drzi cug,valjda je to dovoljno,da jest visoka daska i treba je skracivati,sto cu i uciniti samo da nadjem slobodnog vremena sad idu praznici,dakel mislim saviti ovu gornju,a mozda cu i izbaciti jednu pa onu trecu saviti dolje,tako bi mislim najbolje bilo........ ovaj sistem sam napravio iz razloga sto sam ralicu napravio od tanjeg materijala,i ovako po ovom sitemu kopiran teren,a posto je daska relativno laka ona preskace po makadamu,dosad sam je probo zapinjo za kamenje koje viri iz makadam 10-15cm i ona ga samo preskoci,drugo razlog je sto sam ovakvo kopacnje napravio,zbog nosenja nekih prikljucaka,dakle nesto kao prednja hidraulika,
danot, dizanjem nisam zadovoljan sad,ali kad ga prepravim kad ugrabim vremena,dizace se vise od 30cm sto je sasvim dovoljno, ovaj sistem kacenja prikljucaka,to je neki moj izum samo sam malo eksperimentisao,i nije se pokazalo lose,samo moglo se jos daleko bolje napraviti,na ovoj slici se nevide spaneri psoto vagire nisam stavio na njihovo uobicajno mjesto kao npr sto je u serije 700 kacenje poluga,,to je kao neko automasko kacenje prikljucak,koje se opet pokazalo funkcjonalno samo treba dobro prici sa traktorom i onda nema problema...
inace ljudi ja se ne ljutim ni na cije kritke,da sam se bojao kritka ne bi ni izbacio slike ovdje,stoga bez ustrucavanja