josix
Aktivni član
- Tu od
- 8 Stu 2010
- Poruka
- 1,167
pa budem ti ja došao pokosit s mtd-om.......
kolko ti teba sa mtd-om do Jarčeg polja, odnosno Tončić sela?
pa budem ti ja došao pokosit s mtd-om.......
kolko ti teba sa mtd-om do Jarčeg polja, odnosno Tončić sela?
za transport mi služi specijal.......:roll:
s mtd-om nebi došao 3 dana....:lol:
., EJ!., ej!., lipi pozdrav u daleku i lipu zemlju Makedoniju!!!., našem mladom i vridnome forumašu; danot-u!!!
., pa forumski moj! prijatelju!., fala doneba na slikicami., pogotovo na ovoj jedinstvenoj!., na ovoj kadi se traktor tome vozi "napak"!!!., e takovi traktorića je pred par godin još bilo za vidit u Zagrebu, komunalna služba Zrinjevac!., bili su zaminjeni; sjedište sa volanom., a šaltal se sa livom rukom ispod guzice., zgodno, jako zgodno!!!...
., forumski prijatelju ivane33!, sretno ti sa novim plužićem!., neka dobro ore i dugo služi!., nis siguran 100%., mislim da je plužić talijanske proizvodnje., a uvoz firme iz Zagreba messis!!!...
., aj Bog!., čitamo se!
Plug je proizvodnja "Laković" Rovinj. Ja imam identičnog za 732.
Kako te služi plug?
Dečki ima li netko kakvu sliku tvorničke prednje ralice za tomo vinković 826? Eto zanima mog bratića i htio bi kupiti novu. Zna li netko kolika je cijena nove otprilike?
(Glasno razmišljam: ima Slavijin motor koji ne pali ispod -2 stupnja C, kaj bu s ralicom :scratch:scratch:scratch). E motor je koma od prvog dana...
Hvala vam unaprijed.
Pozdrav svima!
Sretna i uspješna Nova Godina svim forumašima!!!
@mrga, u kakvom je stanju traktor? Mora da pali!
Pozdrav i čitamo se!
Pozdrav, ma ja imam jedno malo ''cudno'' pitanje u vezi Tometa, koje mozda nije neizvedivo. Posto sam nov neznam dali se to vec spominjalo, ali evo spomenut cu svejedno.
Ja posjedujem TV 732 sa hidraulicnim volanom i sad me zanima dali bi se mogli postaviti na njega prednji rukavci sa PRIMA TT 830 SP (neznam dali je oznaka tocna, ali mislim na onoga kojem se okrecu samo prednja kola). Pitam zato jer zasto nebismo imali i mi na TV-ijima DUALSTEER okretanje kao i pasquali-bcs-ferrari.
Meni bi to doslo jako komotno u vinogradu jer na nekim mjestima imam ful malo mista za se đirat. Sad ako su mjenjaci isti onda bi trebali pasat i rukavci, za diferencija i prijenosni omjer ne znam dali pasu i vjerojatno bi sve to iziskivalo jacu hidraulicnu pumpu.
Evo zelia bi cuti vase komentare u vezi te ideje.
Jos jednom sretna nova 2011
Zašto ja uvjek moram sve ispravljati pa ispadam babetinaSvim forumažima zelim sretnu novu 2011.
.,Lunić dobro došao na forum.to ti je moguće napraviti treba staviti druge rukavce i poluosovine blokirati sredinu da ti se ne mota više na bolcnima te spojiti volan sa drugačijim cilindrima, iako mi se čini da je ta prima široka 140cm znači za 20cm šira od 732 tako da bi trebao i zadnji kraj mjenjati isto.šta se tiče pumpe od hidraulike netreba ti jača pošto imaš već servo.sa tim ćeš smanjiti manevarske sposobnosti okretniji ti je puno kad je zglobni.
Zašto ja uvjek moram sve ispravljati pa ispadam babetina
Dajete ljudi ćitajte ....
On bi napravio dual steer, znaći okretanje u zglobu + rukavci
http://www.youtube.com/watch?v=9CQVzBZuHYE
Bercolinija, traktor je u jako dobrom stanju, ovo mu je drugi motor čini mi se da su mu ga zamijenili nakon nekolikmo tjedana kad je bil novi.... ma nije on jedini koji ima 826 i ne pali,,,,, ima ih kod mene 4 komada u okolici, jednostavno je to takav motor....
Pozdrav svima!
neznam, i ja imam 826 i upalio na -10, zavisi od motora do motora! :mrgreen:
Čitamo se!