Izgeda da imaš viška kompresije u karteru ili ti je možda zaštopan odušak :scratchimam ovaj problem tu mi curi ulje na ovome..sad neznam u cem je problem vec sam kupio dva razlicita ta cepa gore..al i dalje curi..
http://imageshack.us
Izgeda da imaš viška kompresije u karteru ili ti je možda zaštopan odušak :scratchimam ovaj problem tu mi curi ulje na ovome..sad neznam u cem je problem vec sam kupio dva razlicita ta cepa gore..al i dalje curi..
http://imageshack.us
imam ovaj problem tu mi curi ulje na ovome..sad neznam u cem je problem vec sam kupio dva razlicita ta cepa gore..al i dalje curi..
Uploaded with ImageShack.us
A neznam šta da kažem valjda bi to trebalo biti oranje al je ovo ipak rovanje po njivi.
Uci covek da ore:finga:, na ovaj klip prvo ora u 1-sporohodna pa u 2-sporohodna, kad se bolje prisetim i ja sam nekad tako
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=QjEAuKm3r-o&feature=mfu_in_order&list=UL[/YT]
kao prvo to nije cep, ventil mora biti slobodan zbog podmazivanja osovinice i klackalica te oduska, drugo....to se ne zaceplja cepom :rolfer:
moze biti visak ulja, sto nije tesko provjeriti.....tri litra ulja je potrebno za zamjenu ulja u motoru i filteru zraka, ne vise
druga varijanta, ujedno i vjerovatnija, je da imas vise kompresije u karteru kao sto @muhanicar rece, jos si i sam rekao da vise baca kad je opterecen.......
ponavljam, rukavci naizgled odgovaraju.....ali obrnuto, npr. lijevi sa TV732 na desnu stranu PRIME, i obrnuto.....ali kad bolje razmislim i to bi moglo, desni s prime lijevo na TV i obrnuto.....ali u tom slucaju trebas i diferencijal od prime ili serije 800 zbog blokade, blokadu bi prepravio na komandu preko sajle....
ali mislim da nema potrebe izlagati se trosku zamjenom kompletnog rukavca jer bi trebalo da se samo zasarafi, sa 6 vijaka M10, onaj dio koji se "lomi".....
ne znam kako stvarno radi dualsteer......samo iznosim misljenje da bi mozda bilo bolje da se pri malom skretanju "lomi" samo na sredini, al kad se mota do kraja, jos dodatnih krug ili dva, da idu i tockovi
ponavljam, rukavci naizgled odgovaraju.....ali obrnuto, npr. lijevi sa TV732 na desnu stranu PRIME, i obrnuto.....ali kad bolje razmislim i to bi moglo, desni s prime lijevo na TV i obrnuto.....ali u tom slucaju trebas i diferencijal od prime ili serije 800 zbog blokade, blokadu bi prepravio na komandu preko sajle....
ali mislim da nema potrebe izlagati se trosku zamjenom kompletnog rukavca jer bi trebalo da se samo zasarafi, sa 6 vijaka M10, onaj dio koji se "lomi".....
ne znam kako stvarno radi dualsteer......samo iznosim misljenje da bi mozda bilo bolje da se pri malom skretanju "lomi" samo na sredini, al kad se mota do kraja, jos dodatnih krug ili dva, da idu i tockovi
Pošto je odušak na čepu, onda ili karikaš (ak se imaju kam karike metnuti) ili generalkaznam da nije cep moja greška što sam reko da se to tak zove znam da je to odušak..neg po tom pitanju kompresije kak se to može rješit..
Vidio sam kako je to rješeno na motorima 6ld360, preko čepa dolazi gumena kapa koja prekrije čep u cijelosti a sa strane ima cijev koja odvodi sve uljne pare koje izbijaju na čepu (odušku), mada na svom lda672 koji nema čepove na vrhu motora uljne pare izbijaju preko dihtunga na poklopcima i to isto ovako kao na ovoj slici, i to nemogu rješiti nikako
Pošto je odušak na čepu, onda ili karikaš (ak se imaju kam karike metnuti) ili generalka
Ako pali i još donekle zadovoljava tvoje potrebe, ne diraj ništa.eh da i mislio sam da bi mogla generalka još su mi rekli ovi iz hittnera da može on radit i to nemora se radit generalka još..al ja bi sad htio to sredit sve.e sad jel zna netko kolko bi me koštala ta generalka..