PS. opet sam prespaval fajt :madmana::toimonster::mrgreen:
Kakav fajt :scratch
Meni je bilo smešno to kaj je naš cjenjeni član VTZ napisal, citiram:
Kod Vladimirca
se grijač uključi svaki put kad se zavrti anlaser, i radi za čitavo vrijeme anlasanja. Grijač bi se mogao isključiti jedino da otpojim žicu na ulazu u motor.
Greškom sam zabilježil VLADIMIRCA, a htel sam ovo zadebljano :madmana:
Meni lično je to glupo rješenje (ako je takvo kakvim ga dotični gospodin predstavlja) jer znači da je to glupo riješenje (ili se dotični gospodin opet krivo izrazil). Znači taj grijač grije samo kad se alnasa, a prije ne :evil:
Ako je to stvarno tak, onda to nevalja :roll:
Nakon toga kreču iz (tu več postaje bivši gospodin) riječi koje mene ne ocrtavaju u stvarnosti (smatram da nisam takva osoba):
naporan
kehnjavi (to stvarno nerazumijem, a probal sam si i prevesti na više jezika)
Volim podbadati
Omalovažavati
Kesiti se drugima, iz samo meni znanih razloga (tu je čovjek u pravu)
Ovaj dio nebi htel komentirati. (njofra, frnjoka, šu*ak) jedino me zanima koja je to moja škvadra?
Kaj te muči njofra, zbog čega se toliko kesiš, ili te možda samo malo svrbi frnjoka? Reci slobodno, možda ti ja mogu kako pomoći? Ili ti samo fali vazelina, za lakše uvlačenje u šu*ak svojoj "škvadri"?
Onaj drugi post je glasil ovak:
Na svaku, kažeš? Pa ti se ovdje već danima kesiš, prenemažeš i uvlačiš u šu*ak odabranima! Ako ti to do sada još nitko nije rekao, onda pročitaj još jednom što sam ti malo prije napisao!
Ja sam samo rekel da nisam uvredljiv na svaku zafrkanciju (smatram da to mogu potvrditi oni koji su me imali prilike upoznati)
Veli da se ja ovdje več danima kesim, prenemažem i uvlačim u šu*ak odabranima (valjda tu čovjek misli i na tebe pošto mi je ostalo u glavi da je i među vama bilo fajta)
Kad malo bolje razmislim čovjek je u pravu, ja stvarno ovdje več danima gubim vrijeme (ne da bi se uvlačil u šu*ak nikome), a u svojem životu sam izgubil dosta toga za to vrijeme. Ne krivim zbog toga nikoga, ali je čovjek u pravu.
Pošto mi to do sada još niko nije rekao evo izazivam cjenjenog člana VTZ-a na fajt (mada nisam fajterski raspoložen)
Predlažem moderatorima da ostave ove naše postove članovima na uvid par dana (nakon toga nek ih obrišu), pa da otvore neku anketu da se izvrši tajno glasanje (za, protiv i suzdržani) uvezi ovog našeg malog nesporazuma.
Čisto da vidimo mišljenje ostalih forumaša, dali je navedeni član uvredljiv čovjek ili sam ja takav kakvim me on opisal.
Fajt može početi (kaj se mene tiće)