Za početak je dobra ideja tako sam nekad ja razmišljal.Dok nisam skužil da TVu ukrutiš zglog i staviš zglobove i volan na rukavce polomil bi prenos kod okretanja u krug na tvrdoj podlozi.Kod te iste radnje sa prikolicom pri uključenim prenosom mora postojat "mehanizam za kompenzaciju razlike brzine vrtnje" za to rješit mi je trebalo puno vremena.
Isključivanje je jedno od rješenja. Drugo je frikcioni (tarni) kuplung, ali je pitanje koliko bi takav pogon vozil.Ako te dobro razumem, kad se mota do kraja krug traktora i krug prikolice su različiti a mi nemamo takozvanog sredinskog diferenciala (uzdužnog) kojeg npr. imaju kamioni, đipovi i sl.
Možda nam ti odkriješ tajnu?
Ako bi se prikolica (njen pogon) koristila u lošim terenima nebi ni trebali tog uzdužnog difa. U nešto boljim terenima bi skretanje bilo oganičeno a na tvrdoj podlozi samo pavac ali tamo ti nit ne treba 6x6.
Ako nenadjem originalne mada cisto sumnjam posto kod mene ublizini nema tomica onda cu pravit bas tako nestoDalo bi se napraviti dvije pločevine 50mmse izrežu brenerom zatim se sve pretokari na veliki tokarski no koliko bi to bilo isplativo u odnosu da se kupe jer ne znam koliko kostaju orginalne.
Vjerovatno ti je promaklo, ali vec sam napiso da sam izmjerio okretaje sa stroboskopom i pokazao mi je 2350 okr na ful gasu. Meni od sve ove priće mi nije bilo jasno zasto mi je traktor tvornicki podesen na te okretaje, a svugdje pise da se vrti na 3000 okr. Pa sam zato htio cuti i druge vlasnike da vidim na koliko se njihovi okreću.
Ovaj ostatak okr bi mi dobro dosao za voznju po cesti dok za oranje tako i tako nigdje mi ne trazi vise od 2000-2200 okr max.
Ali ipak hvala na odgovoru i ako budem dizao okretaje poslusat cu tvoj prijedlog i blokirati okr na 2850 min-1.
Za početak je dobra ideja tako sam nekad ja razmišljal.Dok nisam skužil da TVu ukrutiš zglog i staviš zglobove i volan na rukavce polomil bi prenos kod okretanja u krug na tvrdoj podlozi.Kod te iste radnje sa prikolicom pri uključenim prenosom mora postojat "mehanizam za kompenzaciju razlike brzine vrtnje" za to rješit mi je trebalo puno vremena.
BERTOLINI, ak sam te ja dobro skuzio i TV sa fiksni zglob(okrecu se prednji kotaci kao sto ima GROF) bi morao imat takav mehanizam za kompenzacuju...
Ako nenadjem originalne mada cisto sumnjam posto kod mene ublizini nema tomica onda cu pravit bas tako nesto
Nebi račna bila od koristi, jer kotači prikolice rade manji krug (tj. sporije se vrte), pa bi bila stalno uključena. Ona ima svrhe na kotačima prednjeg pogona (na traktorima s fiksnom šasijom), koji se vrte brže od pogonskih.E pa da, isključiš kad ti ne treba, običajno ti treba samo u lošim terenima.
Moglo bi se i onaj kardan sa račnom stavit ali onda ne ide u rikverc.
Dečki nisam shvatio ovo s pogonima, lomljenjem kardana, savijanjem i ostalom problematikom na pogonu prikolice. Kakav to dodatni diferencijal treba?
opterećeni(extremni uvjeti)obavezno je maximum umanjit za 100-150/min radi sudaranja ventila sa klipom.Pojačane opruge ventila nisu dobro rješenje.
Ma nisam takvog(kao što ima GROF) rastavljal pa neznam ja sam to pokušaval na 420 i tamo sam stavil blokadu na obe osovine i zblobi na oba rukavca (kao kod CARMIX-a)tako da mogu "bočno vozit" i krvžno vozit.TV je prelagan da polomi prenos i premale su razlike ali u kombinaciji sa prikolicom moral sam napravit između TVai prikolice tu kompenzaciju.
Ovo sa pogonskom prikolicom, što mi pričamo, prikolica i traktor gledajuči uzdužno je sve kruto spojeno. Problem se javi kad se puno skreta pa prikolica pravi manji krug od traktora pa bi se trebal pogon prikolice vrtet sporije od pogona prednjih kotača traktora.
U blatu, snjegu, lošoj podlogi to se pokompenzira samo od sebe jer kotači mogu klizit u prazno. Problem je na asvaltu i slično. Isto nema problema ako se vozi pravo, bez skretanja. To znači da bi se moralo koristit 6x6 samo u lošim terenima a u dobrim da se isključi.
ZJ
Možda ovi mali traktori sa prednjim upravljanjem poput Prime i ostalih, nemaju ništa jer su jako kratki pa im je to u plus :scratch
Nebi račna bila od koristi, jer kotači prikolice rade manji krug (tj. sporije se vrte), pa bi bila stalno uključena. Ona ima svrhe na kotačima prednjeg pogona (na traktorima s fiksnom šasijom), koji se vrte brže od pogonskih.
majstore imas mozda kakve slike od tog tomice 420??? artyman:Ma nisam takvog(kao što ima GROF) rastavljal pa neznam ja sam to pokušaval na 420 i tamo sam stavil blokadu na obe osovine i zblobi na oba rukavca (kao kod CARMIX-a)tako da mogu "bočno vozit" i krvžno vozit.TV je prelagan da polomi prenos i premale su razlike ali u kombinaciji sa prikolicom moral sam napravit između TVai prikolice tu kompenzaciju.
Taj čovjek koji prodaje taj traktor ti ima dva utega doma izrađena koje isto prodaje ako si zainteresiran. To je na tom traktoru čini mi se da je rekao na kotačima prednjeg pogona. Da li te zanima prednji kraj traktora?
Meni vise odgovara taj zadnji kraj zbog izlaznog vratila kod mene ga nije bilo kad sam ga kupio pa sam ga moro pravit pa neznam koliko je kvalitetno uradjeno a nisam ga jos sklopio,pitj koliko trazi za ta dva utegapa bi jos dva mogao napravit.Stasi odlucio za prikolicu jel je pravis?Ja necu nista pravit dok ne sklopim ovo cudo pa da vidim kako funkcionise.
Izvinite zbog ovakok pisanja nisam se jos bas uhodo u ovo,a slike ce biti ubrzo obeco mije rodjak pokazat kako se to radi pa da vidite moju skalameriju.