zbalija
Dobro znana faca
- Tu od
- 21 Stu 2008
- Poruka
- 2,294
firemanpeter kaže:Neznam kako i gde ti imaš priključen hidro volan, ali ovaj ventil za upravljanje kočnica sigurno mora imat povratni vod.
Kako se taj povratni vod spaja na onaj postoječi povratni vod?
tv821 kaže:dali mi netko može reći gdje nabaviti komplet servo upravljača za bilo kojeg tomu i po kojoj cijeni???
Koliko sam ja informiran u Bjelovaru u Masivi od novog tt 830s košta 700 eura, ali tu trebaš majstora za ugradnju.
Upitaj se kod Hittnera, jer sam ja pitao za svojeg dali se može pripasat jer ja imam na svomu originalni TV 730s.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Ovo je moj tomek.
Evo odgovora na jedno pitanje koje je na forum!
Pitanje glasi: Dali se može sirena spojiti na indikaror ulja kada kontrolna sijalica za svijetli?
Odgovor glasi da.
Treba spojiti sirenu kako su spojene na neki automobilima,a to znači da se plus pol do sirene nesmije prekidar, već minus pol tj.masa.
Uputa glasi:
1. korak:
Izvaditi iz apu sklopke žicu oznake H (izlaz pozitivnog pol preko prekidača do sirene).
Tu žicu stavini na drugi vajski prekidač koijinaknadno udradite (žicu spojite na izlazni dio prekidača)prekidač mora biti tipa 1 ili 0.
Skinite masu koja je na sireni te na taj kontakt sa sirene spojite na kontakt bravi u kontakt br.15 ili 54 tako da napon bude samo kad je dat "kontakt". Između brave i sirene stavite osigurač.
2. korak:
Žica koja ide iz indikatora ulja razdijelite na dva dijela jedan dio ostavite tano gdje je bio (na kontrolnoj sijalici ta tlak ulja), a drugi dio na onaj prekidač na ulaz.
Prekidač isključite prije paljenja i prije gašenj jer če vam u protivnom sirena svirari.
Nemogu nači na kojoj je stranici pitanje!
Ako ću znat odgovor na još koje pitanje odgovoriri ću rado!
Posljednje uređivanje od moderatora: