M
MatanM
Guest
jel ova pumpa stane vreček, slovenske proizvodnje?
Nemam pojma gdje su mu,ja sam je vec kupio i kupio sam jos jedan pogon komletan sa zglobovima tako da sad imam jedan bez zgloba visak, sve nozeve moram zamjenit losi su i malo ofarbat postavicu sliku da vidite sve to,nije joj sirina 95 fale joj krajnje moticice neznam kako ali fale,to cu ja doradit kod metalostrugara,sve to sam platio 500 KM ili 250 €,
Nemam pojma gdje su mu,ja sam je vec kupio i kupio sam jos jedan pogon komletan sa zglobovima tako da sad imam jedan bez zgloba visak, sve nozeve moram zamjenit losi su i malo ofarbat postavicu sliku da vidite sve to,nije joj sirina 95 fale joj krajnje moticice neznam kako ali fale,to cu ja doradit kod metalostrugara,sve to sam platio 500 KM ili 250 €,
Nismo se razumili ne cijeli pprikljucak na frezi vec samo kstovi (zglobovi),Ima prikljucak i unjemu osovina sa dva lezajakoja se zavrne za frezu,taj dio se koristi i za grrablje za sijeno,znaci sve to ima samo fali ona dva mala zgloba nemoguce da je to 500 KM ili 250 €
dečki hvala na pohvalama.da pojasnim ta pumpa je bila direktno postavljena na tv419 pa je već od prije napravljen nastavak a sada sam ja dodao samo inverziju.
pozdrav dragi forumaši.evo kroz vikend ja i moj susjed nešto napravili sa konstrukcijom buduće šprice
pozdrav
noževe sam i ja mjenjao,kupio u Bjelovaru,Masiva,originalni talijanske
proizvodnje,cjena 18 kn komad
Pa di to nabavljaš? ima li taj čovjek kakvih dijelova za PE 18? Možda zadnji kraj? ili dvije felge s gumama ili bez guma da mu proširim zadnji trap?
pozdrav dragi forumaši.evo kroz vikend ja i moj susjed nešto napravili sa konstrukcijom buduće šprice
ovo mislim ugraditi na one dvije ruke na konstrukciji.ostalo mi je još ugraditi ventile za otvaranje i zatvaranje lijeve i desne grane i jedan glavni ventil koji će biti smješteni na traktoru.Zvao sam u agromehaniku i takav trostruki ventil košta oko 600kn pa ću zbog toga ugraditi tri obična.
18 kn=2.44 eurKolikoje 18 KN u evrima kod nas je noz 4,5 KM ili 2,25 €
dano, mene zanima,nisam došao na tu ideju,ajd poslikaj da vidim kako to izgleda
Evo uslikao sam:
Uploaded with ImageShack.us
Ostali sleke ovde:
http://img821.imageshack.us/g/image011es.jpg/
Pozdravartyman:
ako su ti slike u mail-u samo ih kopiraj na disk,ucitaj s imageschack-om i postavi sam na forum,jednostavno je...Ljudi stigla je poruka na moju imejl postu sa foruma kao obavjestenje covjek je postavio neke slike mjenjaca sa tockovima i izvinjava se sto nije obriso masnocu sa njega i pita od cega je to,a koliko vidim ovdje na forumu nema tih poruka tako da zamoljavam koje poslo to greskom vjerovatno posto ja nemam blage veze sta je to dato isto proba ponovo ali na forum da svi to vide,neznam to prebacit sa imejla inace bi to ja uradio.
ako su ti slike u mail-u samo ih kopiraj na disk,ucitaj s imageschack-om i postavi sam na forum,jednostavno je...