ARNO
Dobro znana faca
- Tu od
- 10 Sij 2011
- Poruka
- 1,585
Hvala svima na odgovorima. Naoko banalno pitanje ali vidim da ima potpuno različitih mišljenja. Gledajući slike po internetu primjetio sam da ljudi koriste oba načina, čak više kao onaj na slici. Ja osobno radio suprotno, ali isto mislim da bi montirano na način kako je na slici dublje frezala, ali bi se pomoću hidraulike manje mogla i podići. Čuti ćemo sutra mišljenja i drugih forumaša:
... e sada mi je žal ča sam uopće pisal odgovor!
Zašto ti ža, ne razumin, jesan nešto pogrišije ?
Imaš dobru ponudu od Bertolinija i dobro je pojasnijo kako on napravi tako da se nema što puno više reči.
Bertolini
Zašto stavljaš piksu od čelika, zbog troškova ili je neki drugi razlog.
Dali napraviš spiralu za podmazivanje?
Jel vi to mesingu kažete bronca ili je nešto drugo u pitanju?
Neznam koliko bi koštao ali sam trenutno u izradi jednoga . Mući me oranje u plasteniku jer bacam brazdu na jednu stranu a ako samo frezam to mi se ne sviđa .
Uploaded with ImageShack.us
Na slici možda izgleda visok ali se može podešavati visina a predvidio sam da ga koristim i sa IMT 539 a što se tiće zvijezde odozada za sada ih nisam predvidio ali znam ako idu nikako jedne već moraju biti dvoje da jedna drugu čisti ili čistaći .
Imaš dobru ponudu od Bertolinija i dobro je pojasnijo kako on napravi tako da se nema što puno više reči.
Bertolini
Zašto stavljaš piksu od čelika, zbog troškova ili je neki drugi razlog.
Dali napraviš spiralu za podmazivanje?
Jel vi to mesingu kažete bronca ili je nešto drugo u pitanju?
evo s 3 tjela i s 5 zavisi koliko duboko ides s 3 sam iso 45 cm duboko a s 5 samo 30 cm mislim reci da nemoze vuci ako s 5 tjela ide dublje zakopava se !
ma to je bio neki alat prije tu sam precku dobio s tv i sad ju pojacaosa drugim u profilom i jos unutra stavio cijev ! to je samo bila proba jos cu staviti kotac makar hidraulika drzi bez problema !